Dennis Quaid s-a căsătorit în secret! Cum arată soția cu 39 de ani mai tânără a actorului

Publicat pe

La Hollywood au bătut din nou clopotele de nuntă, însă vestea că Dennis Quaid s-a căsătorit s-a aflat la trei săptămâni după ce actorul și mult mai tânăra sa iubită și-au pus pirostriile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

La 66 de ani, Dennis Quaid, s-a căsătorit pentru a patra oară, de data aceasta în secret, cu iubita lui, Laura Savoie, în vârstă de doar 27 de ani… Dar diferența de 39 de ani nici nu contează acolo unde există iubire!

Nuntă fără invitați

Cei doi îndrăgostiți, care s-au logodit anul trecut în luna octombrie, au plecat singuri în Santa Barbara, unde s-au căsătorit, pe 2 iunie, într-un resort superb aflat pe malul mării, singurul martor al ceremoniei fiind pastorul care a ținut predica. A fost minunat, a spus ulterior Dennis Quaid pentru People, unde, de altfel, a apărut și prima fotografie cu el și Laura din timpul nunții.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

Dennis Quaid s-a căsătorit în secret! Cum arată soția cu 39 de ani mai tânără a actoruluiDennis Quaid s-a căsătorit în secret! Cum arată soția cu 39 de ani mai tânără a actorului

Pandemia le-a stricat planurile

Dennis și mult mai tânăra lui iubită planificaseră nunta pentru luna aprilie, cceremonia urmând să aibă loc în Hawaii, iar a doua recepție, pentru familie și prieteni, în Nashville. Din păcate, cei doi au fost nevoiți să amâne evenimentul, în contextul pandemiei de coronavirus, care le-a stricat planurile.

Drept urmare, pe 2 iunie, cei doi au schimbat jurămintele și și-au pus pe deget verighetele Bvlgari doar în prezența pastorului. Din păcate, doar Dennis a putut să admire superba rochie soției sale, despre care a spus că a fost cea mai frumoasă mireasă…

Pentru Dennis Quaid, acesta este cel de-al patrulea mariaj, actorul mai fiind căsătorit cu Qimberly Quaid, Meg Ryan și P.J. Soles.

Citește și: Ce mult a crescut fiul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică Jr! Imaginea cu Alexandru a făcut furori: „În sfârșit! O poză cu minunea!”

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter