Detalii dureroase din trecutul lui Donald Trump au ieșit la iveală odată cu moartea fratelui său. Ce dramă ascunde președintele Americii

Publicat pe

Casa Albă este în doliu după ce fratele preşedintelui, Robert Trump, internat în urmă cu câteva zile la un spital din New York, a murit sâmbătă. La 71 de ani, Robert era fratele mai mic al lui Donald Trump (74 ani) și chiar dacă a fost 'cel mai bun prieten' al președintelui SUA, acesta a dus o viață semiretrasă în statul New York.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Cu inima grea vă spun că minunatul meu frate, Robert, s-a stins în pace în această noapte. A fost nu numai fratele meu, a fost cel mai bun prieten al meu. Îmi va lipsi foarte mult, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea sa va trăi în sufletul meu pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihnește-te în pace', a transmis președintele Donald Trump într-un comunicat. 

Cu aproape trei ani mai mic decât președintele Trump, Robert a fost dezvoltator imobiliar și director executiv al Organizației Trump. A fost, de asemenea, un mare susținător al intrării fratelui său mai mare în cursa pentru Casa Albă, acum patru ani.

Trăia, acum, una dintre cele mai fericite perioade din viața lui. Se căsătorise în martie cu Ann Marie Pallan, după divorțul din 2007, de prima sa soție, Blaine, după o căsnicie de 23 de ani.

Vineri, Donald Trump își vizitase fratele în spital, nu a spus de ce suferă, dar a confirmat că este în stare gravă.

Detalii dureroase din trecutul lui Donald Trump au ieșit la iveală odată cu moartea fratelui său. Ce dramă ascunde președintele AmericiiDetalii dureroase din trecutul lui Donald Trump au ieșit la iveală odată cu moartea fratelui său. Ce dramă ascunde președintele Americii

„Am un frate minunat, avem de mult timp o relație extraordinară, din prima zi. Asta a fost cu mult timp în urmă. Este în spital acum. Sper să se facă bine, dar se simte rău, trece prin momente grele acum', a declarat președintele SUA, potrivit digi24.ro. Ulterior, a mers la un miting electoral și l-a evocat din nou pe Robert, vorbind despre el la trecut: „Vreau să aduc un omagiu unui tip cu adevărat valoros, pe care îl iubesc. V-a respectat'. 

Robert Trump fusese spitalizat și în iunie, într-o unitate de terapie intensivă din New York, timp de mai bine de o săptămână. 

Donald Trump a avut patru frați

Donald Trump s-a născut și a crescut în New York, fiind al patrulea din cei cinci copii ai lui Frederic Trump, un magnat imobiliar. Robert era cel mai mic dintre cei cinci copii pe care i-au avut Fred și Mary Anne Trump: Robert Trump, Donald Trump, Fred Trump Jr., Maryanne Trump Barry și Elizabeth Trump Grau.

Fratele cel mai mare al lui Donald, Frederick Trump jr., care era un pilot de linie aeriană cu Trans World Airlines, a decedat în anul 1981 la vârsta de 43 de ani. Elizabeth Trump Grau, fost manager bancar are 78 de ani. În 1989, aceasta s-a măritat cu producătorul de film James Grau.

Robert Trump este al doilea frate pe care îl pierde Donald, după Frederick jr.

În viață mai este și Maryanne Trump Barry, judecător federal, care are 83 de ani. Aceasta este, acum, cea mai mare soră a președintelui Americii.

Robert era total opus lui Donald

Deși au fost foarte apropiați, Donald și Robert Trump au avut personalități total opuse. Donald l-a descris pe fratele său mai mic drept 'mult mai liniștit și flexibil'.

Robert și-a desfășurat mare parte din carieră în firma imobiliară a familiei, devenind membru al Consiliului de administrație. Față de Donald Trump, acesta nu era interesat de o imagine publică și ducea o viață semiretrasă în New York. În cartea 'The Art of the Deal' ('Arta negocierii') – 1987 -, șeful de la Casa Albă afirma, potrivit BBC: „Robert se înțelege cu aproape toată lumea, ceea ce este foarte bine pentru mine, căci eu sunt tipul cel rău', potrivit playtech.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter