Cum reacționează Anca Dumitra din serialul Las Fierbinți când este strigată pe stradă Gianina: "Cel mai important este ca oamenii să se adreseze cu bun-simț"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ochii ei mari și verzi, aproape hipnotici, și zâmbetul șăgalnic sunt o combinație fatală. Dacă mai adăugăm că Anca Dumitra e Fecioară, deci o perfecționistă, are talent cu carul și un umor debordant, avem tabloul complet… Și convingerea că simpatica interpretă a Gianinei din serialul „Las Fierbinți (PRO TV) are toate motivele să spere la un Oscar, așa cum a visat de mică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anca (recunosc că până și mie îmi e greu să-ți spun așa), prima întrebare care-mi vine este, evident: te strigă lumea Gianina pe stradă? Te deranjează că unii te asociază până la confuzie cu personajul tău sau asta e cea mai bună dovadă că faci o treabă excelentă?

Cel mai important lucru pentru mine este ca oamenii să se adreseze cu bun-simț; indiferent că pe buzele lor Gianina poate fi întâia formă de adresare, eu nu am nicio problemă cu asta. Însă tocmai pentru că sunt deja mulți ani în spate, telespectatorii noștri știu întocmai că ce urmăresc este un serial de ficțiune. Cunosc deja actorii și, de ceva vreme încoace, am avut surprinderea să mi se adreseze cu numele meu. Dar, repet, bucuria și entuziasmul de a te cunoaște, de a ți se adresa și de a face o fotografie, acestea sunt cele care contează. Eu sunt fericită și recunoscătoare că ceea ce facem ajunge la inimile lor, și atunci e un schimb de energie benefic care mă motivează de fiecare dată.

Citește și: Minodora a slăbit 38 de kilograme.Cât de bine arată în costum de baie, după 20 de ani de diete!

Ai debutat în televiziune în serialul „Las Fierbinți, de la PRO TV. A fost, cum s-ar spune, punct ochit, punct lovit! Te gândeai atunci că, zece ani mai târziu, vei fi pe aceleași platouri de filmare?

Răspunsul simplu și direct este nu. (zâmbește) Ce știam eu când m-am prezentat la casting în vara anului 2009 n-avea nicio legătură cu ce s-a dovedit a fi pe parcurs. Mă bucur că s-a întâmplat așa, mă bucur că fac parte din echipa aceasta și sunt nerăbdătoare pentru tot ce urmează. Ce-mi doresc este ca și de aici înainte să fie cel puțin la fel de bine și frumos ca până acum.

Citește și: Viviana Sposub participă la Ferma:„Întotdeauna mi-am închipuit că, până la vârsta asta, voi fi deja mamă'

Trebuie să recunosc că ingenuitatea, naivitatea, dar și zâmbetul fermecător al Gianinei m-au cucerit, și nu doar pe mine. Cât din Anca se regăsește în personajul pe care îl interpretezi? Dar invers? Te întreb pentru că, de-a lungul anilor, am sesizat o schimbare subtilă…

Schimbările au fost firești, au venit natural, fie c-au părut subtile sau nu. Ce pot să-ți spun este că au fost necesare. Gianina este personajul meu care a căpătat contur pe măsură ce s-a desfășurat acțiunea, ca întregul nostru univers fictiv. Acest personaj pentru mine este o bucurie, ador să mă joc de-a Gianina și îmi doresc să bucure și s-aducă zâmbete și telespectatorilor noștri. Și da, mi-am dorit-o curcubeu și izvor de energie bună, caldă și frumoasă. Sper să fi reușit într-o mică măsură.

Citește și: Lidia Buble o ține din petrecere în petrecere, după despărțirea de Răzvan Simion.Cu cine a fost văzută de mână în Saint Tropez

La voi acolo umorul este la el acasă și sunt sigură că vă distrați copios nu doar în timpul filmărilor. Povestește-ne o istorioară amuzantă, fiindcă, sunt convinsă, mulți dintre colegii tăi sunt puși pe șotii!

De-a lungul anilor, au fost multe momente extrem de amuzante, fie pe set, fie în rulota actorilor, dar cu siguranță cele mai amuzante au fost deja urmărite de oameni, și mai urmează foarte multe la fel de comice și inedite.

Citește și: Mădălina Ghenea rupe tăcerea după 3 ani! Adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Matei Stratan, tatăl fiicei sale:„Ne-am gândit la căsătorie, însă…'

Cum reacționează Anca Dumitra din serialul Las Fierbinți când este strigată pe stradă Gianina: "Cel mai important este ca oamenii să se adreseze cu bun-simț"/ EXCLUSIVCum reacționează Anca Dumitra din serialul Las Fierbinți când este strigată pe stradă Gianina: "Cel mai important este ca oamenii să se adreseze cu bun-simț"/ EXCLUSIV

Sursa foto: PR, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter