Detalii neștiute despre căsnicia Paulei Seling. I-a spus „DA” soțului după o săptămână și jumătate, însă până s-au întâlnit... a fost ca-n filme!

Publicat pe

Au trecut 15 ani de când Paula Seling a îmbrăcat rochia de mireasă, însă și mai mulți de când s-a îndrăgostit, la prima vedere, de Radu Bucura. Povestea lor de dragoste este desprinsă din filme, iar cântăreața se felicită acum pentru răbdarea pe care a avut-o, de a-l aștepta nouă ani pe bărbatul iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Din punctul de vedere al unei femei măritate pot spune că nimic din ceea ce a fost înainte de a spune „DA' nu e important. Prima iubire ar fi singura care a contat atât de mult încât să-i promiţi iubire veşnică celui căruia îi dedici viaţa ta… Radu este omul ce m-a făcut să fac autostopul de la Predeal la Braşov în urmă cu 19 ani, cel care m-a făcut să-i fac poze pe ascuns, la Năvodari, în 1995, fără să îl cunosc, să mă apropii de el, fără să mai conteze timiditatea mea şi să-i spun de ce îmi place de el. A fost cel care, după nouă ani, m-a sunat şi căruia, o săptămâna jumate de la telefonul respectiv, îi spuneam „DA'', a povestit Paula Seling, în urmă cu ceva timp, pentru femeide10.ro.

Paula și Radu s-au căsătorit în 2005 și tot în același an deschide propria casă de producție Unicorn Records, împreună cu fratele său, Paul Seling și cu soțul său. Cântăreața este la fel de fericită ca la început și mărturisește că îi poartă un imens respect soțului său.

Detalii neștiute despre căsnicia Paulei Seling. I-a spus „DA' soțului după o săptămână și jumătate, însă până s-au întâlnit... a fost ca-n filme!Detalii neștiute despre căsnicia Paulei Seling. I-a spus „DA' soțului după o săptămână și jumătate, însă până s-au întâlnit... a fost ca-n filme!

„El este omul bun la toate, nu se da înapoi de la nimic. Este, de profesie, inginer constructor, dar a studiat tobele şi are una dintre cele mai educate şi fine urechi pe care le cunosc. Mă critică mereu, mă ajută mereu, este mereu alături de mine şi face tot ce poate pentru a-mi stimula creativitatea. A construit o casă pentru noi, îi place să facă lucruri cu mâna lui, este extrem de atent la detalii şi simte nevoia să controleze tot ce ar putea să modifice rezultatul final al lucrurilor pe care le face sau la care participa. Este foarte sufletist deşi nu arată asta niciodată, pare de fier, dar e şi sensibil', a mai spus artista.

O doare că nu are, încă, un copil

„În afară de timpul pe care îl petrec la şcoală, Radu şi cu mine suntem mereu împreună, la concerte, filmări şi tot ceea ce ţine de apariţiile publice legate de muzica mea. Sunt convinsă că sunt destule fete care se uită admirativ, însă nu cred că e cazul să mă gândesc la lucruri de genul acesta. Dacă nu ai încredere, înseamnă că ești destul de nesigură pe tine şi pe relaţia în care te afli', a încheiat vedeta.

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne proteja relația este să nu vorbim despre noi.

Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți, ci că pur și simplu nu s-a întâmplat.

Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi', a spus Paula Seling, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter