Mirela Vaida, primele declarații după acuzațiile asistentei Emily Burghelea: "Sunt primul om care sună la poliție dacă Vulpița este victima violenței"

Publicat pe

Mirela Vaida a avut prima reacție după demisia lui Emily Burghelea, care ar spus că Veronica ar fi fost agresată de Viorel. La Acces Direct, Viorel și Vulpița au povestit ce anume s-a întâmplat și cum au degenerat lucrurile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Mi-e dor de ea, o fata nebună la care am ținut din tot sufletul. Mi-a fost ca o fiică, o iubesc în continuare, la 21 de ani mai faci și tâmpenii”, a spus inițial Mirela despre fosta sa asistentă, Emily Burghelea.

Totul ar fi început în weekend, când Veronica ar fi fost chemată de Emily la o petrecere într-o vilă din zona Pipera. Cum Viorel nu a fost de acord să o lase singură, au mers amândoi, fiind luați cu mașina de Emily și partenerul acesteia: „A făcut ceva în weekend care nu este deontologic, nu e profesional, a încălcat niște reguli foarte grave, a fost chemată în sedință luni la ora 12:00, știa că a greșit. Ea și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu mizerie într-o echipă care a iubit-o foarte mult pe această fată. A făcut un gest necugetat și când și-a dat seama că va fi trasă la răspundere, a făcut o scenetă de adio. E foarte bună pe teatru”, a spus Mirela Vaida.

Citește și: Un martor susține varianta asistentei Emily Burghelea, că Vulpița ar fi fost agresată de Viorel:„Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână'/ FOTO

La petrecere ar mai fi fost încă un bărbat și alte două fete. S-a băut, s-a dansat, existând mai multe filmulețe cu Veronica, pe care echipa Acces Direct a decis să nu le difuzeze din respect pentru aceasta, după cum a precizat Mirela Vaida.

Mirela Vaida: „Emily a tăcut tot timpul, a fost cea mai bună prietenă cu Veronica”

Viorel Stegaru a povestit că Emily Burghelea le-ar fi spus să nu povestească sub nicio formă cele întâmplate, ceea ce i-ar fi atras atenția, motiv pentru care a anunțat echipa Acces Direct. Contactată de echipă, Emily le-ar fi spus că Viorel era beat.

„Eu, la vârsta mea, credeam că, cunosc lumea… mi-a arătat fosta asistentă că nu cunosc oamenii și că ei mă pot înșela! Uitați-vă la mine, am trei copii acasă, pe care i-am născut, că-mi vine să plâng, doar cu rugăciune, pentru că nu puteam să am copii… păi să vin să văd agresivitate în fața mea și să mă fac că plouă ca să fac emisiuni frumoase la TV, nu vă supărați, eu trebuie să mai exist și după emisiunea asta.  Credeți că e posibil o astfel de mizerie? Înainte să aruncați cu noroi, analizați un pic ce s-a întâmplat aici”, a mai spus revoltată Mirela Vaida.

Mirela Vaida s-a arătat foarte îngrijorată cu privire la ceea ce s-ar fi putut întâmpla în seara cu pricina: Emily a tăcut tot timpul, a fost cea mai bună prietenă cu Veronica, ea l-a invitat pe agresorul ei la jacuzzi. Eu am dreptul să cred că acolo Viorel putea fi drogat, iar ceilalți, doamne ferește, ce gânduri aveau cu Veronica, o trimiteau peste graniță, cine știe ce îi făceau. Nu e normal peste echipa cu care lucrezi să faci astfel de acte iresponsabile”.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care asistenta Emily Burghelea și-ar fi dat demisia de la Acces Direct.„I-a îmbătat pe Vulpița și Viorel și…' ce a urmat i-a scos din sărite pe șefii ei

Întrebată de Mirela Vaida dacă a fost agresată de Viorel, Vulpița a infirmat cele spuse de Emily. Mamă a trei copii, Mirela Vaida a dat asigurări că dacă ar fi știut că Veronica este agresată, ar fi anunțat prima autoritățile: „Sunt primul om care sună la poliție dacă cumva tu esti victima violenței. Mi se pare extrem de grav să spună cineva ca am fost complici la acest lucru”, a conchis Mirela Vaida.

Mirela Vaida, primele declarații după acuzațiile asistentei Emily Burghelea: "Sunt primul om care sună la poliție dacă Vulpița este victima violenței"Mirela Vaida, primele declarații după acuzațiile asistentei Emily Burghelea: "Sunt primul om care sună la poliție dacă Vulpița este victima violenței"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter