Un martor susține varianta asistentei Emily Burghelea, că Vulpița ar fi fost agresată de Viorel: "Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână"/ FOTO

Publicat pe

Vloggerița Andra Constantin intervine în scandalul momentului, după demisia asistentei Emily Burghelea de la Antena 1. Susține varianta emisă de Emiliana și spune că Vulpița ar fi fost agresată de către Viorel!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Un martor intervine în scandalul momentului de la Acces Direct și vorbește despre cele petrecute cu Vulpița. Andra Constantin este prima persoană care a intrat în contact cu Veronica Stegaru după ce ar fi fost agresată de Viorel.

Andra a spus în exclusivitate pentru VIVA! că vineri seara, pe data de 12 iunie, a primit un telefon de la Vulpita, care printre lacrimi i-a spus că îi este frică de Viorel, iar sâmbătă a fost prima care a observat semnele de violență.

Citește și:Adevăratul motiv pentru care asistenta Emily Burghelea și-ar fi dat demisia de la Acces Direct.„I-a îmbătat pe Vulpița și Viorel și…' ce a urmat i-a scos din sărite pe șefii ei

„Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână, tot pe dreapta. A venit de la Călărași (n.r. – pentru a filma la un proiect) plânsă”, ne-a spus Andra Constantin, care nu susține violența și dorește să se facă lumină în acest caz.

În ceea ce o privește pe Mirela Vaida, Andra a comentat doar atât: „Este o femeie de nota 10!”, fără să ofere alte detalii, dacă era la curent sau nu cu situația Veronicăi și momentele prin care a trecut.

Citește și: Scandal la Acces Direct… pe bune! Emily Burghelea și-a dat demisia și a făcut o dezvăluire halucinantă:„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă?' Cum a reacționat prezentatoarea TV

Vulpița și Viorel nu mai răspund la telefon

De asemenea, ne-a precizat că a încercat să îi contacteze în această dimineață atât pe Veronica, cât și pe Viorel, însă niciunul dintre ei nu i-au răspuns la telefon, cu toate că nu s-a mai întâmplat asta până acum.

În imaginea trimisă se observă vânătăile Veronicăi, de pe mână și în zona ochiului, pe partea dreapta. Ne-a precizat că Vulpița era machiată, fapt ce estompează mult din claritate.

Reamintim că si Emily Burghelea susține că Vulpița a fost agresată de Viorel: „Se întâmplă multe. Începe războiul. Nu am plecat de acolo degeaba. Am demisionat, nu am fost dată afară. Am niste argumente solide în acest sens. Veronica (n.r. Vulpita) a venit la mine să se plângă că Viorel o bate, avea ochiul vânăt și o vânătaie uriașă pe mână. Mi-a cerut să o ajut, spunându-mi că a cerut și ajutorul celor de la Acces Direct, însă a fost refuzată, i s-a spus să tacă din gură, nu au vrut să îi ia nici măcar un apartament ca să nu mai stea cu nenorocitul acela în casă„, ne-a declarat Emiliana.

Citește și: Emily Burghelea dezvăluie culisele demisiei de la Antena 1:„Vulpița a venit la mine să se plângă că Viorel o bate, avea ochiul vânăt și o vânătaie uriașă pe mână'. Ce s-a întâmplat după emisiune

Un martor susține varianta asistentei Emily Burghelea, că Vulpița ar fi fost agresată de Viorel: "Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână"/ FOTOUn martor susține varianta asistentei Emily Burghelea, că Vulpița ar fi fost agresată de Viorel: "Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână"/ FOTO

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter