Diana Munteanu, criticată din nou de fani din cauza intervențiilor estetice: "Păcat, erai mai frumoasă natură"

Publicat pe

Diana Munteanu a fost din nou ținta fanilor. Vedeta a postat un selfie în mediul online , iar urmăritorii ei au reacționat acid, au comparat-o chiar cu Margherita de la Clejani și Dianela Crudu. 

Diana Munteanu, la 40 de ani, se mândrește cu o siluetă de invidiat. La nivelul feței, ea a cerut ajutorul medicului estetician pentru câteva intervenții. Pare că și-a mărit buzele. Într-un selfie postat recent, vedeta apare cu chipul luminos. Fanii nu s-au abținut și au reacționat spunând că era mai frumoasă naturală.

„Te-ai stricat și tu cu operațiile estetice. Păcat, erai mai frumoasă naturală, chiar îmi plăceai foarte mult!”

„Ce ti-ai făcut???😳😳😳😳 A trebuit sa ma uit la nume ca sa mi dau seama cine ești!”

„Esti de nerecunoscut ! Iti apreciam naturalețea și curajul de a te păstra „curata”, dar te-ai prostit si tu .. ma intreb oare , chiar nu va vedeti cat de urâte si penibile sunteti si cum aratati toate la fel ? Va puneti botox in buze , va micșorati nasul , va măriți pometii si multe altele . V-ar trebui o operație pe creier sa va mai lumineze , dar dacă ar inventa cineva asta , ar da faliment”

„Nuuuuuuuuuuuuuu…. te rogggg! Nici nu mai semeni cu tine!!!!!! Don t do it!!!!! Ce e mult , strica!”

„Semeni cu Clejeanca si cu Crudu!!!”

Diana Munteanu, criticată din nou de fani din cauza intervențiilor estetice: "Păcat, erai mai frumoasă natură"Diana Munteanu, criticată din nou de fani din cauza intervențiilor estetice: "Păcat, erai mai frumoasă natură"

Diana Munteanu, corp de milioane la 40 de ani. A pozat sexy în VIVA! de aprilie

La 40 de ani, Diana Munteanu continuă să fie una dintre cele mai sexy prezențe de pe micul ecran. O împătimită a sportului, vedeta are și câteva reguli alimentare de la care nu se abate, care pentru majoritatea ar fi de neconceput. De ce merită tot efortul vezi în pictorialul pe care Diana l-a făcut pentru VIVA! de aprilie.

Are 40 de ani, dar metabolismul ei nu dă semne de încetinire. Desigur, în spatele siluetei suple stă mult sport, dar și o atenție sporită la alimentație. Mănâncă extrem de rar carne, consumă multe salate, pește, fructe și legume. 

Foto: Instagram, VIVA! 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter