Diana Munteanu - „Da, mi-am mai dorit un copil”

Publicat pe

Diana Munteanu a fost în direct astăzi pe pagina de Facebook Viva! vorbind despre viaţa sa actuală, ceea ce o motivează în viaţa de zi cu zi, dar şi despre felul în care se menţine în formă.

 

Prezentatoarea emisiunii „Prietenii de la 11' a dezvăluit ca este singură în prezent si are o relaţie foarte bună cu Claudiu Niculescu, fostul ei soţ şi tatăl lui David.

 

Vedeta Antena 1 apreciază naturaleţea, simplitatea, sinceritatea la un bărbat. „Îmi place ca un barbat să fie asumat'. Ea şi-ar mai fi dorit un copil, însă până acum nu i s-a împlinit acest vis. Are însă o relaţie foarte buna cu David, băieţelul ei de 8 ani, cu care vorbeşte aproape orice şi cu care îşi petrece cea mai mare parte a timpului.

 

Diana Munteanu a ţinut să lămurească zvonurile legate de relaţiile cu Liviu Vârciu sau Florin Ristei , cu care spune că este doar bună prietenă. „Nimic mai mult de atat”.

 

Diana nu are mulţi prieteni, preferă să aibă câţiva, dar buni, pe care să-i poată suna oricând. „Am rămas cu o mână de prieteni'.

 

La 1.71 ea are 57 de kilograme şi declară că nu ţine diete, dar a adoptat un stil de viaţă sănătos. „Am renunţat să mănânc lucruri care nu-mi aduc nimic bun. Nu îmi place pâinea. Îmi plac dulciurile. Nu o să renunţ niciodată la îngheţată. Cred că e mai important sa ai un stil de viaţă sănătos.' Diana a mărturisit că găteşte orice, de la ciorbe la mâncăruri cu sos, iar ultima masă o ia la 6-6.30 seara.

 

Diana nu merge la sală, „alerg cât vrei în aer liber, pot să joc tenis, squah, dar nu pot să merg la sală,  făcând atletism de performanţă, pentru mine alergatul pe bandă nu dă roade. Trebuie să alerg mult ca să simt un efort real'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter