Ellen Pompeo povestește cum e să fii proaspătă mămică la… 47 de ani

Publicat pe

Joacă în cunoscutul serial „Anatomia lui Grey' de 13 sezoane. Chiar dacă acesta este un record flatant pentru orice actor, carismatica actriță Ellen Pompeo (47) pare să fie mai mândră de familia sa decât de realizările profesionale…

 

Ellen, Chris și fiica lor Stella

Invitată recent în emisiunea celebrei Ellen DeGeneres, pentru a vorbi despre viața ei de proaspătă mămică (pentru a treia oară), dar și despre viața profesională, Ellen Pompeo i-a povestit simpaticei amfitrioane cum reușește să jongleze în așa fel încât să aibă și o viață de familie fericită, dar și o viață profesională împlinită.

 

Ellen și micuțul Eli Christopher

Deși filmările i-au ocupat întotdeauna mult timp și, recent, a debutat și ca regizoare pentru un episod din Anatomia lui Grey, Ellen își face întotdeauna timp pentru soțul și copiii ei: Stella (7 ani), Sienna (2 ani) și adorabilul Eli Christopher (5 luni), care a venit pe lume prin intermediul unei mame purtătoare. Să ai trei copii de vârste mici, dintre care unul sugar, la vârsta de 47 de ani, nu e o misiune ușoară, dar Ellen o privește cu umor:

 

Chris și micuțul Eli

 

„Am trei copii, patru căței, patru găini, un pește și… un soț', i-a spus, râzând, actrița lui Ellen DeGeneres.  Chiar dacă este o mamă dedicată, Ellen Pompeo recunoaște că n-ar fi făcut față situației de una singură: 'Am cea mai tare dădacă, pe care o cheamă Jackie, care se află chiar acum în backstage. Ea mă ajută, n-aș ajunge nicăieri dacă nu m-ar ajuta ea, pentru că am zile în care muncesc până la ore târzii'. Cu siguranță însă, actrița se bazează foarte mult și pe soțul ei, Chris Ivery, pentru că altfel nu le-ar face față celor mici și… menajeriei pe care o are acasă.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter