Din ce cauză Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță în momentul accidentului

Publicat pe

Acum s-a aflat din ce cauză Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță în momentul producerii accidentului. Apropiații și prietenii sunt de părere că dacă o purta, el era în viață acum. 

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un teribil accident de mașină în a doua zi de Paște. Creatorul de modă era singur, se întorcea la București după ce petrecuse ziua la mare, alături de prieteni.

Acesta nu a mai apucat să ajungă la destinație, a greșit drumul și a ieșit pe de carosabil, izbindu-se de copaci. Nu a purtat centura de siguranță și a fost proiectat pe geamul mașinii. Dimineața, oamenii legii l-au găsit fără suflare. Se pare că el nu ar fi purtat centura de siguranță. Prietenii spun ce motive avea să nu facă asta.

'El a avut o reducere de abdomen. A făcut o abdominoplastie', a spus Vica Blochina la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Oana Roman a intervenit și ea spunând că dacă el purta centura de siguranță, ar fi avut o șansă să supraviețuiască.

Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a avut loc accidentul. Informațiile ar putea să fie dezmințite la testele finale, care vor ieși în trei săptămâni. Se pare că s-au au găsit droguri la testele rapide, potrivit Antena 3.

Joi, creatorul de modă va fi înmormântat, până atunci, trupul lui a fost depus la Capela Cimitirului Progresul din București.

Răzvan Ciobanu, copilul teribil al modei românești

Dacă ar trebui să găsim un singur cuvânt care să-l descrie pe Răzvan Ciobanu, acesta ar fi… asumarea! N-a avut niciodată o problemă să recunoască faptul că este… diferit. Fie că ne referim la orientarea sexuală, fie că ne referim la alegerile personale și modul de viață. Nu s-a ferit nici să recunoască faptul că s-a confruntat cu depresia, depresie cauzată de pierderi materiale care probabil că, pe mulți, i-ar fi împins la suicid. Pe el, la consumul de droguri…

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter