Mihai Trăistariu a găsit soluția de supraviețuire, în timp de pandemie. Are 7 apartamente pe care le închiriază, la mare

Publicat pe

Mihai Trăistariu, la fel ca mulți alți artiști, nu mai are concerte din cauza pandemiei globale de COVID-19. Dacă alți cântăreți s-au reprofilat și și-au făcut magazine online de haine, ca Anda Adam, sau, dimpotrivă, alții și-au vândut afacerea, ca Pepe, iată că Mihai Trăistariu a reușit să prospere pe timp de criză. Cum a reușit?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Artistul a investit în câteva garsoniere, a făcut un împrumut la bancă și a reușit să trăiască cel puțin decent în urma profitului câștigat. 

„Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse', a spus Trăistariu pentru click.ro

Totuși, cântărețul a fost nevoit să facă și un împrumut la bancă, pentru a aranja cele șapte locuințe în vederea închirierii lor. 

„Aș putea lejer să mă las de cântat'

Mihai Trăistariu a găsit soluția de supraviețuire, în timp de pandemie. Are 7 apartamente pe care le închiriază, la mareMihai Trăistariu a găsit soluția de supraviețuire, în timp de pandemie. Are 7 apartamente pe care le închiriază, la mare

„Am investit destul de mult, două luni mi-a luat să le bibilesc să arate ca lumea. Am făcut un împrumut la bancă de 20.000 de euro. Dar merită, până la urmă banii se scot în timp şi o să însemne ceva. Trăiesc din ele uşor.

Aş putea lejer să mă las de cântat să trăiesc din apartamente, dar nu intenţionez asta în nici un caz. Văd că funcţionează, cel puţin vara asta chiar am dat lovitura. Apartamentul era pentru mine, nu trebuia să fie pentru închiriat, l-am mobilat mai de lux, avea amenajări speciale şi pentru pisici, pentru că eu unde stau în oraş am pisici.

Trăistariu scandalizează din nou, cu poze nud! „Mi se oferă bani în schimbul fotografiilor cu mine gol”

Voiam să mă mut cu pisicile acolo, dar până la urmă l-am dat pentru închiriere pentru că era cererea mare. Foarte mulţi căutau cu două camere. N-am apucat să mă mai mut, dar aţi văzut şi voi că este special, decorat cu grijă', a mai spus artistul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter