Trăistariu scandalizează din nou, cu poze nud! "Mi se oferă bani în schimbul fotografiilor cu mine gol"

Publicat pe

Mihai Trăistariu este un personaj destul de controversat în România. Unii îl adoră pentru vocea lui, alții îl blamează pentru personajul pe care și l-a construit pe rețelele de socializare.

Trăistariu scandalizează din nou, cu poze nud! "Mi se oferă bani în schimbul fotografiilor cu mine gol"Trăistariu scandalizează din nou, cu poze nud! "Mi se oferă bani în schimbul fotografiilor cu mine gol"


Adesea blamat pentru fotografiile și postările sale indecente, Trăistariu a decis să își „ia jucăriile' și să plece de pe Facebook într-un loc mai intim, unde poate posta orice fotografie își dorește.

Citește și: Mihai Trăistariu a devenit milionar. Incredibil cum a ajuns să dea lovitura în afaceri artistul: 'Am opt apartamente la malul mării'


Mihai Trăistariu a postat acolo și fotografii mai indecente. Și deși a avut grijă să își acopere cât de cât zonele intime, pozele s-au răspândit rapid pe internet.


Mihai Trăistariu a declarat pentru revista VIVA! că fotografiile nu sunt complet nud și că în zonele intime a avut grijă să adauge un emoji.
„Mi-am pus o frunză în față'.


Trăistariu ne-a lămurit despre ce este vorba și ce se petrece pe această rețea de socializare.

Citește și: Mihai Trăistariu ar putea fi tată în urma unei aventuri: 'M-a sunat să-mi spună că e însărcinată'


„Este o rețea de socializare pentru vedetele care nu vor să posteze poze intime acolo. Eu m-am uitat și alte vedete ce posteaza: lucruri mai intime. Tot fanii mi-au dat ideea. Mi-au zis ca să nu mai naști controverse și atâtea discuții, de ce nu muți fotografiile acolo. Eu nu fac bani. Abonamentul costă 5 dolari, adică minimum, și am cam 200 de abonați.

Eu pusesem pozele și pe Snapchat și pentru că am văzut că sunt 220 de abonați, m-am mutat pe rețeau asta, onlyfans.com. Aseară le-am pus o poză de la duș', a declarat Trăistariu pentru revista VIVA!.


Mai mult, artistul spune că nu ar avea nicio problemă să pozeze nud, însă ar vrea să o facă într-un cadru profesionist.


„Toți îmi comentează și îmi cer poze gol. Aici se dă și bacșiș. Unii mi-au zis că dacă le trimit o poză îmi dau 10 dolari. Mi-am pus poze de la plajă (..) sunt poze vechi, ei își imaginează că acolo te expui gol, dar este o rețea de socializare. Am văzut vedete mari care își pun abonamente de 100 de euro. Multe femei îmi trimit în privat poze, așteptând și de la mine ceva. Sunt multe comentarii care zic dă jos chiloții (..) Am tot zis că voi poza gol într-o zi, dacă ar fi o revistă de specialitate să fie totul oficial, aș face-o', a mai spus cântărețul.

Citește și: Mihai Trăistariu a ajuns în pragul sinuciderii : 'Mergeam pe dig și mă gândeam dacă să mă arunc sau nu'

În ultimii ani, cântărețul a fost în centrul atenției pe Facebook, acolo unde a pozat mai mult în lenjerie intimă și diverse ipostaze care mai de care mai indecente și provocatoare.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter