Dinu Iancu Sălăjanu are COVID-19. Ce simptome are artistul și cum se simte

Publicat pe

Dinu Iancu Sălăjanu a dezvăluit că, în ciuda măsurilor de protecție, are COVID-19. Artistul de muzică populară spune că simptomele sale sunt ușoare și nu merge la spital, însă stă în izolare 14 zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dinu Iancu Sălăjanu și-a anunțat prietenii, fanii și rudele, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, că s-a infectat cu noul coronavirus.

Dinu Iancu Sălăjanu are COVID-19. Ce simptome are artistul și cum se simteDinu Iancu Sălăjanu are COVID-19. Ce simptome are artistul și cum se simte

'Dragi sălăjeni, dragi români… În cursul zilei de astăzi am fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Mi-am luat toate măsurile de protecție igienico-sanitare recomandate de specialiști, însă, din nefericire, am contactat virusul. Îmi pare rău. Sunt în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile și urmez schema de tratament recomandată de medici.

Am simptome ușoare, mă simt bine și vă promit că o să revin la muncă cu forțe proaspete. Totuși, este un moment plin de optimism pentru că s-a făcut primul pas spre eradicarea pandemiei. Vaccinarea anti-Covid19 a început în România, iar în zilele următoare vor ajunge și la noi în Sălaj primele doze de vaccin, destinate cadrelor medicale din prima linie', a scris Dinu Iancu Sălăjanu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Cu ce altă boală cumplită se confruntă Leonard Miron, după ce s-a vindecat de cancer: „Am apelat la ajutor specializat!”

Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

După ce a dezvăluit că va petrece Revelionul 2021 în izolare, Dinu Iancu Sălăjanu le-a făcut urări de sfârșit de an fanilor săi.

'În speranța că ați avut un Crăciun liniștit alături de cei dragi vouă, vă doresc sărbători fericite în continuare și ca anul care vine să vă găsească pe toți sănătoși și optimiști!', a adăugat artistul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter