Divorț bombă în showbiz! S-au despărțit la numai 2 săptămâni de la nuntă!

Publicat pe

Unul dintre cele mai scurte mariaje din showbiz. La doar 12 zile de la căsătorie au decis să se separe, iar motivul pentru divorț este acela că ambii își doresc o pauză.

Divorț bombă în showbiz! S-au despărțit la numai 2 săptămâni de la nuntă!Divorț bombă în showbiz! S-au despărțit la numai 2 săptămâni de la nuntă!

Este vorba despre Pamela Andreson și Jon Peters, care au decis să își oficializeze relația pe data de 20 ianuarie. Ceremonia celor doi a fost una discretă, care a avut loc în Malibu. Celebra actriță -a îndrăgostit de Jon Peters și au avut o relație în secret pentru un timp.

Citește și: Bombă sexy la 50 de ani – Pamela Anderson a vorbit deschis despre menopauză

Pamele Anderson declara la acea vreme, pentru The Hollywood Reporter: „Ne înțelegem și ne respectăm. Ne iubim mult. Eu sunt norocoasă, dovadă că Dumnezeu are un plan'.


Cu toate acestea, căsnicia celor doi a durat extrem de puțin. Cei doi au depus actele pentru divorț pe motiv că ambii doresc o pauză, conform news.ro. „Avem nevoie de un timp pentru a reevalua ce dorim de la viaţă şi de la celălalt. Viaţa este o călătorie, iar dragostea este un proces.

Citește și: La 48 de ani, Pamela Anderson se mai dezbracă o dată

Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm legalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în acest proces, a explicat actriţa. Vedeta din Baywatch a fost căsătorită în trecut cu: Tommy Lee, Kid Rock şi Rick Salomon, ulterior iubindu-se și cu jucătorul de fotbal Adil Rami.

Citește și: Pamela Anderson s-a măritat a cincea oară! Cu soțul ei s-a mai iubit și cu 30 de ani în urmă

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu bateristul Tommy Lee, cu care are doi băieţi, cu Kid Rock şi cu Rick Salomon de două ori.

Jon Peters a mai fost căsătorit cu Henrietta Zampitella, cu actriţa Lesley Ann Warren, pe care a părăsit-o pentru Barbra Streisand cu care a avut o relaţie de 12 ani, apoi s-a căsătorit cu Christine Peters şi cu Mindy Williamson.

Peters a produs „A Star is Born', care a propulsat-o pe Straisand în cinematografie, dar şi remake-ul din 2018 regizat de Bradley Cooper.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter