Doctorița din Focșani, care a contestat procesul câștigat de Andreea Esca, a pierdut din nou. Cât are de plătit, cheltuieli de judecată

Publicat pe

Doctorița din Focșani, care a contestat procesul câștigat definitiv de Andreea Esca, a pierdut, din nou, în fața magistraților. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a fost dată în judecată, de cadrul medical, acum nouă ani în urma unui reportaj în care a fost implicată. Procesul a fost în favoarea știristei, în timp ce doctorița din Focșani mai are de plată încă 6000 de lei. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Esca a câștigat definitiv procesul intentat împotriva ei. Totul s-a întâmplat acum nouă ani, după ce a prezentat un reportaj cutremurător în care o doctoriță din Focșani a condus sub influența băuturilor alcoolice și a lovit cu mașina un polițist. Cadrul medical i-a cerut daune de imagine în valoare de 34.000 de euro. Nu doar că a pierdut întregul proces, la începutul anului, dar i-a fost refuzată și contestația de către magistrații de la Curtea de Apel Galați. 

Citește și: Cum a fost surprinsă Andreea Esca, atunci când credea că nu o vede nimeni.Reacția vedetei când a văzut că e filmată

Citește și: Ce haine nu ar purta niciodată Andreea Esca:„Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa'

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă cu fast la malul mării.Ce tradiție nu au respectat mirii la marele eveniment

Citește și: Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard.Ce sumă trebuie să plătească actrița

Doctorița din Focșani a pierdut, din nou, în fața magistraților

Curtea de Apel Galați a închis, definitiv, dosarul în care Andreea Esca și alți colegi de la PRO tv au fost dați în judecată, de către un medic, în urma unui reportaj. O doctoriță din Focșani i-a cerut știristei prejudicii de imagine în valoare de 35.000 de euro, pentru că a fost implicată într-un material în care conducea sub influența băuturilor alcoolice și a lovit cu mașina un polițist. Cadrul medical a contestat decizia magistraților, însă a pierdut și de data asta. Femeia mai are de plătit aproape 6000 de lei cheltuieli de judecată. 

„Respinge ca inadmisibilă contestaţia în anulare declarată de contestatoarea … în contradictoriu cu intimaţii …, împotriva Deciziei civile nr. 7/12.01.2022 pronunţată de Curtea de Apel de Galaţi în dosarul nr. 910/44/2021. Obligă contestatoarea la plata către intimatul … a sumei de 5885,74 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în recurs reprezentând onorariu avocat. Definitivă', au hotărât judecătorii, anunță Spynews.ro.

Andreea Esca, dată în judecată de către un cadru medical 

În noaptea de 15 spre 16 iunie 2013, un cadru medical se afla la volanul maşinii personale, când polițiștii din Ploiești au încercat să o oprească în trafic. Femeia a refuzat să tragă pe dreapta, a acroșat un polițist, după care a plecat în viteză, cu peste 190 km / h și cu farurile stinse. Ea a fost în cele din urmă arestată și încarcerată în Arestul de la Câmpina. Din cauza stării de sănătate, a fost transferată la spitalul Penitenciarului Jilava. A stat 90 de zile în arest, apoi procurorii au decis să renunţe la urmărirea penală, pe motiv că inculpata nu avea discernământ, având probleme psihice. Doctorița a scăpat de puşcărie și a fost obligată să urmeze un tratament recomandat de medicii psihiatri.

Andreea Esca a câștigat procesul intentat împotriva ei

După nouă ani în care a umblat prin sălile de judecată, Andreea Esca a câștigat procesul intentat împotriva ei de către doctorița din Vrancea. Curtea de Apel Galaţi a închis definitiv dosarul la începutul acestui an. Doctorița din Focșani i-a cerut prezentatoarei de la PRO TV să plătească 34.000 de euro pentru prejudicii de imagine. Judecătorii au luat acum o decizie definitivă în cazul acestui dosar și au hotărât că femeia din Vrancea trebuie să plătească 11.779 de lei cheltuieli de judecată și onorariu avocațial, scrie Libertatea.ro.

Sursă foto: arhivă

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter