Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Ce sumă trebuie să plătească actrița

Publicat pe

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard, în a treia zi de deliberări. Juriul a dat verdictul după ce au fost ascultate peste 100 de ore de mărturii. Fosta soție este acum obligată să îi plătească daune financiare imense actorului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Jurații au fost în favoarea actorului și au conchis că afirmațiile făcute de Amber Heard cu privire la acesta au fost „false'. Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate' împotriva fostului soț. Acum fosta soție este obligată să îi plătească lui Johnny Depp daune financiare.

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Ce sumă trebuie să plătească actrițaJohnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Ce sumă trebuie să plătească actrița

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard

În cea de a treia zi de deliberări, Johnny Depp a cîștigat procesul cu Amber Heard după ce jurații au considerat că aceasta a acţionat cu „răutate” împotriva fostului său soţ. Juriul a decis, de asemenea, ca Johnny Depp să primească 10 milioane de dolari în daune compensatorii şi alte 5 milioane de dolari în daune punitive.

Juriul a conchis însă că și Amber Heard a fost defăimată, dar nu de fostul soț, ci de avocatul acestuia, Adam Waldman, care va trebui să îi plătească actriței 2 milioane de dolari în daune compensatorii. 

Şi Amber Heard a fost defăimată, după cum a decis juriul, însă nu de către fostul soţ, ci de avocatul acestuia, Adam Waldman, care îi va plăti 2 milioane de dolari în daune compensatorii. 

Johnny Depp și-a dat fosta soție în judecată din cauza unui articol publicat în The Washington Post, în 2018, susținând că, deși numele său nu apărea în articol, a pierdut roluri importante. Drept urmare, actorul a cerut daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare.

La rândul ei, Amber și-a dat fostul soț în judecată pentru defăimare, cerându-i 1000 de milioane de dolari.

Johnny Depp și amber Heard au fost căsătoriţi aproximativ 2 ani (2015-2016). 

Johnny Depp: „Juriul mi-a dat viața înapoi”

Johnny Depp nu a luat parte la şedinţa în care s-a dat verdictul procesului de defăimare. Ulterior, într-un comunicat de presă emis imediat după ce a aflat că a câștigat procesul, actorul a spus că i s-a făcut dreptate și că este foarte recunoscător că și-a primit viața înapoi.

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă. Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație', a transmis Johnny Depp, conform CNN.

Citește și: Cariera lui Johnny Depp este în declin, după ce instanța a demonstrat că și-a bătut soția: „Mi s-a cerut să renunț la rolul din seria Animale Fantastice”

Citește și: Johnny Depp a recunoscut că i-a dat fiicei sale marijuana pe când avea doar 13 ani! Motivația actorului este halucinantă

Citește și: Scandal fără precedent, la Hollywood! Actriţa Amber Heard, despre „monstrul' Johnny Depp, în faţa judecătorului: „Îmi era teamă că mă va omorî!”

Citește și: Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie: „Eram în baie, plângând amândoi'! Și iată-i, 10 ani mai târziu! / PICTORIAL DE FAMILIE EXCLUSIV

Actorul a vorbit și despre impactul pe care l-au avut aceste acuzații asupra vieții sale în ultimii ani, menționând însă că a fost încrezător că dreptatea va triumfa.

„A avut un efect seismic, un impact colosal asupra vieții și carierei mele. Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat recunoscător. Încă de la început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. Ce e mai bun urmează să vină și un nou capitol a început în sfârșit. Veritas numquam perit. Adevărul nu piere niciodată', a transmis Johnny Depp după ce a câștigat procesul cu Amber Heard.

„Amber Heard: Sunt tristă că am pierdut acest proces”

Aflată în sală în timpul emiterii verdictului, Amber Heard s-a declarat devastată de faptul că numeroasele dovezi aduse în fața juriului au atârnat mai puțin decât influența fostului ei soț.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț.

Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis', a transmis Amber Heard, după rostirea verdictului.

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard, iar fosta sa soție va trebui să îi plătească daune financiare în valoare de 15 milioane de dolari.

Foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter