Cariera lui Johnny Depp este în declin, după ce instanța a demonstrat că și-a bătut soția: "Mi s-a cerut să renunț la rolul din seria Animale Fantastice"

Publicat pe

Cariera lui Johnny Depp este în pericol! Actorul riscă să intre într-un con de umbră din cauza problemelor din plan personal: divorțul de Amber Heard încă îl urmărește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Johnny Depp încă întâmpină probleme după divorțul de Amber Heard. Actorul în vârstă de 57 de ani a pierdut procesul de calomnie în care încerca să se reabiliteze după ce a fost etichetat de The Sun drept „bărbat care-și bate soția'. 

Și asta nu e tot! Actorului i s-a cerut să renunțe la rolul din seria 'Animale Fantastice', care e franciză Harry Potter. Rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald pe care îl interpreta ar urma să fie redistribuit, iar pelicula ar urma să se lanseze în 2022.

Johnny Depp a anunțat pe rețelele de socializare că va face apel la decizia tribunalului britanic.

'Vreau să vă informez că mi s-a cerut din partea Warner Bros să demisionez din rolul Grindelwald din «Animale Fantastice» şi am respectat această solicitare', a transmis Johnny Depp pe contul lui.

Actorul a recunoscut că 'în momentul de faţă, cariera lui e într-un mare impas', dar nu se lasă descurajat și va lupta în continuare pentru ca adevărul să iasă la iveală, în cele din urmă.

Amber Heard: „Îmi era teamă că mă va omorî”

Reamintim că Johnny Depp a dat în judecată pentru defăimare compania care deţine publicaţia The Sun. Ziarul britanic a scris că actorul şi-a bătut soţia şi susţine că cele scrise sunt adevărate, iar Depp spune că el a fost victima violenţei domestice în timpul relaţiei cu Heard. Actorul a negat cele 14 acuzaţii de violenţă domestică pe care News Group Newspapers îşi bazează apărarea.

„Este foarte priceput să manipuleze oamenii’, a spus Heard audiată în a zecea zi de la începerea procesului. Mărturia ei scrisă a fost, de asemenea, predată Curţii.

În aceasta, ea îl acuză de abuz verbal şi psihic, precum şi de „comportament extrem de autoritar şi intimidant’.

„Unele incidente au fost atât de grave încât îmi era teamă că mă va omorî, fie intenţionat, fie pentru că îşi pierdea controlul şi mergea prea departe’, a mai spus actriţa.

Johnny Depp şi Amber Heard au divorțat după 15 luni de căsnicie

Johnny Depp şi Amber Heard formau un cuplu din 2012, la scurt timp după ce actorul se despărţise de Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai lui. Cei doi s-au logodit în 2014, iar în luna februarie a anului 2015 s-au căsătorit la Los Angeles.

În perioada in care au fost împreună, au putut fi admirati pe covorul rosu al unor mari evenimente glam unde nu s-au sfiit sa-si arate sentimentele.

Anunţul despărţirii a survenit într-un moment extrem de delicat pentru Johnny Depp, la doar două zile după ce şi-a pierdut mama de care era foarte apropiat.

Cariera lui Johnny Depp este în declin, după ce instanța a  demonstrat că și-a bătut soția: "Mi s-a cerut să renunț la rolul din seria Animale Fantastice"Cariera lui Johnny Depp este în declin, după ce instanța a  demonstrat că și-a bătut soția: "Mi s-a cerut să renunț la rolul din seria Animale Fantastice"

Amber Heard a primit 7 milioane de dolari în urma divorțului

În urmă cu patru ani, Amber Heard declara că cele 7 milioane de dolari primiți în urma divorțului de Johnny Depp, vor fi donați. Banii urmau a fi folosiţi pentru ajutarea femeilor agresate şi copiilor bolnavi, intrând în conturile fundaţiei Civil Liberties Union, respectiv ale Spitalului de copii din Los Angeles, unde Amber a lucrat ca voluntar timp de 10 ani.

Totuși, în ciuda acuzațiilor de violență aduse de către ultima soție, celelalte femei din viața lui Johnny Depp i-au luat apărarea, precizând că era un bărbat liniștit. Căsătoria cu Amber Heard a fost descrisă de avocaţii celor doi ca fiind pasională, pe alocuri volatilă, însă mereu învăluita în dragoste.

Citește și: Johnny Depp iubește din nou!Cine este și cum arată noua lui iubită, cu 24 de ani mai tânără

Citește și: Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard scoate la iveală detalii incredibile!”M-am decis să divorțez de ea după ce și-a făcut nevoile în patul nostru!”

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:„Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre divorțul lui Pepe:„Ceva nu s-a vindecat, la el, după despărțirea de Oana Zăvoranu'

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter