O mai ții minte pe Dana Deac? Jurnalista se luptă din nou cu probleme de sănătate, după ce a învins de cancerul de 5 ori!

Publicat pe

După ce a fost diagnosticată cu cancer în 2007 și boala a recidivat de 5 ori, acum Dana Deac se confruntă din nou cu probleme de sănătate! Iată ce se întâmplă cu jurnalista!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Deac este una dintre femeile care au dus o luptă grea cu o afecțiune teribilă, jurnalista fiind afectată de cancer acum 13 ani. Din nefericire, în anul 2013 Dana Deac a fost diagnosticată pentru a patra oară, de atunci ducând o luptă acerbă cu teribila boală.

Deși a învins cancerul de 5 ori, acum Dana Deac este în pericol de a avea din nou probleme grave de sănătate, iar asta din cauza stresului cotidian. Jurnalista a fost avertizată de medici că este în pericol să facă accident vascular…

„De AVC nu puteți scăpa”

Azi am fost la doctor pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scăpa. Așa că alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut în ultimul timp. Dv alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani', a scris Dana Deac pagina sa de socializare.

Parcă pentru a demonstra că de la vorbe la fapte e drum lung și că de stres și de frecușurile cotidiene nu poți scăpa, la scurt timp după vizita la medic Dana Deac s-a confruntat cu o altă problemă…

Am ajuns acasă cu aceleași dureri de cap, la care s-a adăugat neliniștea născută de monologul doctorului. Și ce am descoperit? Vecini care îmi arătau cum a fost tăiat cu drujba cablul TV. Mă întrebau dacă să sune la Poliția locală dacă tot nu se deranjează. Pentru cei care locuiesc în Floreasca și nu se mai bucură de serviciile de cablu de la această firmă: cineva din echipa angajata de Persoana Fizica nominalizată' pe panoul șantierului a tăiat cablul magistrala de la RCS.
Ni s-a comunicat că nu se poate estima timpul necesar remedierii. Muncitorii interogați de vecini spuneau ca șefii lor au făcut asta… Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziție pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă și rece'
, a mai scris Dana Deac.

O mai ții minte pe Dana Deac? Jurnalista se luptă din nou cu probleme de sănătate, după ce a învins de cancerul de 5 ori!O mai ții minte pe Dana Deac? Jurnalista se luptă din nou cu probleme de sănătate, după ce a învins de cancerul de 5 ori!

A decoperit boala la un control de rutină

Povestea Danei Deac începe în anul 2007, când a făcut o vizită de control la medic. Voia să vadă că totul este în regulă, că nu are motive să își facă griji. Iată că nu a fost așa și atunci a primit vestea cruntă din partea medicilor.

„În anul 2007, am hotărât să-mi fac o mamografie fără nicio trimitere de la doctor. Aşa m-am gândit eu că e civilizat. Mamografia a fost citită de o doamnă doctor care mi-a transmis că sunt sănătoasă, asta în scris nu doar verbal. La patru luni după mamografie, am trăit să văd cum din corpul meu cancerul ieşea la suprafaţă.

Din 2007 şi până în 2013, am putut să fac faţă provocărilor profesionale fără probleme.  Am avut parte de înţelegerea colegilor şi a conducerii de atunci şi am obţinut liniştea de care avem atâta nevoie. În 2013, când am aflat că a apărut a patra oară cancerul, am plecat urgent să mă operez şi apoi am urmat protocolul de după, adică şedinţele de chimioterapie. Din acel moment, din punct de vedere profesional, lucrurile s-au schimbat şi nu doar din cauza diagnosticului…

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: „Nu m-a ajutat niciodată!”

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Am analizat foarte bine situaţia per ansamblu, cu nedreptăţile şi provocările sale, m-am consultat cu fiul meu şi am hotărât să nu iniţiez o luptă ce avea să mă consume şi mai mult, dar totuşi să continui să profesez ca jurnalist. Fiul meu a fost mereu un sprijin şi m-a ajutat enorm în alegerile pe care le-am făcut. Personal, mă bucur de decizia luată şi de faptul că am continuat să îmi fac meseria', a mărturisit jurnalista.

Nu i-a fost deloc ușor, a trecut prin momente foarte grele, dar a avut parte de sprijinul celor dragi, dar și al medicilor.

„Pentru cancerul de sân, am făcut de două ori chimioterapie, în 2008 şi 2013-2014. După chimioterapia din 2008, am urmat protocolul ca la carte, adică am făcut 30 de şedinţe de radioterapie şi brahiterapie. La un an şi jumătate, cancerul a revenit. Am urmat tratamentele alopate, am apelat şi la medicina naturistă, am urmat dieta fără lactate, post intermitent, câte şi mai câte. Un doctor mi-a spus că traseul meu se înscrie la cazurile excepţionale, la procentele mici, care acum sunt din ce în ce mai numeroase, din nefericire.', a mai declarat ea pentru Adevarul. 

Dana Deac, diagnosticată și cu cancer titoidian

Din păcate, Dana Deac a fost diagnosticată, acum 3 ani, și cu un cancer tiroidian şi a fost operată la Spitalul Memorial din Instanbul. Jurnalista a reușit să învingă și această formă a teribilei boli.

„În luna iunie am primit vestea că biopsia unui nodul tiroidian anunţa un nou cancer. De data aceasta geografia bolii mele mă ducea în Turcia. Am primit din nou ajutor. Spitalul Memorial din Istanbul îmi oferea şansa unei operaţii în timp util şi în condiţii excepţionale. (…) Am intrat din nou în lupta pe care am mai dus-o de atâtea ori, scrie Dana Deac pe blogul personal.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter