Doina Levintza, noua profesoara a cursului de design vestimentar avansati DallesGO

Publicat pe

Dacă ești pasionată de design vestimentar, începând cu această toamnă Dalles GO are o surpriză pentru tine. Doina Levintza va preda cursul de design vestimentar, modulul avansați.

 

Doina Levintza

 

Doina Levintza, un nume important în industria modei, a teatrului și a televiziunii, se alatură portofoliului de profesori Dalles GO, unde va preda cursul de design vestimentar, modulul avansați, iar timp de 20 de săptămâni va avea misiunea de a te va ghida în universul fascinant din spatele creării unei colecții vestimentare. Împreună veți parcurge toate etapele, de la stabilirea conceptului, realizarea schițelor, a croiului și a mulajelor, la sfaturi despre cum ar trebui să arate lansarea și promovarea unui nou brand vestimentar.

 

La finalul cursului vei avea ocazia să impresionezi un grup de oameni importanți din industria modei românești, prin prezentarea unei colecții vestimentare, iar numele tău va avea șansa să devină cunoscut.

 

Nu mai sta pe gânduri și alătură-te și tu celor peste 3000 de cursanți activi ai Universului DallesGO, cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din România! Cursurile se desfășoară după ora șase seara, fiind gândite pentru cei ca tine, care au un program încărcat, dar care nu vor să renunțe la pasiunile lor.

 

Din portofoliul DallesGo nu lipsesc cursurile cu tradiție: Stilism și Tendințe în modă, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce și Public Speaking.

 

Urmează-ți pasiunea și rezervă-ți un loc chiar acum! www.dallesgo.ro/ [email protected] / 0769.041 711.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter