Editorialul lunii octombrie - All About Fashion

Publicat pe

Toamna asta, fii sexy în atitudine, melancolică în privire, încrezătoare în forțele proprii și provocatoare în dragoste! Adică exact așa cum este Cătălina Grama, vedeta lunii octombrie de pe coperta noastră, care se pregătește să devină din nou mamă.

 

viva-octombrie

În clipa în care a postat vestea cea mare pe unul dintre conturile ei de socializare, am sunat-o să o felicit și să îi propun să facem un pictorial la ea acasă. Ne-a primit bucuroasă în locuința de lângă București, acolo unde stă împreună cu iubitul ei, actorul Paul Ipate, și cu fiul ei, Achim. Suntem primii care au intrat în casa lor și au vizitat camera micuței ce se va naște în curând. Vă invit pe viva.ro să le dați viitorilor părinți sugestii pentru numele micuței.
În această ediție, am aflat pentru voi poveștile de succes ale designerilor români care au reușit să fie apreciați dincolo de Ocean. Inspirați-vă din tot ce au creat Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Ingrid Vlasov și Andreea Bădală și admirați vedete precum Madonna, Lady Gaga, Britney Spears, Kylie Jenner, Dita von Teese sau Jennifer Lopez purtând piese vestimentare semnate de româncele noastre. Nu ratați nici imaginile de la Săptămânile Modei de la New York și Londra, ce vor fi completate pe viva.ro de colecțiile prezentate la Milano și la Paris.

 

Ediția noastră special dedicată modei include și un material de legendă despre cea care a fost Sonia Rykiel, dar și un scurt interviu cu un designer apreciat de vedetele de la noi, Cristina Săvulescu.
O toamnă la modă vă doresc!

 

Luana Danet, Redactor-sef VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter