Dominic, celebru de mic

Publicat pe

Faimos la nici patru săptămâni? Desigur, dacă ești copilul Antoniei și al lui Alex Velea și toate publicațiile se bat pentru privilegiul de a te poza! Așa cum v-am obișnuit, am avut întâietate! VIVA! v-a prezentat cu mândrie, în numărul de februarie, primele fotografii cu Dominic Andrei Velea, fiul celor două staruri muzicale.

 

Dârdâitul lui Alex Velea amenință să îi verse cafeaua din care soarbe cu înghițituri mici. Suntem trei băieți, cam inadecvat îmbrăcați pentru decorul înghețat al Bucu-reștiului din ianuarie, pe bal­conul unui luxos apartament rezidențial, vizavi de lacul Băneasa: proaspătul tată, alături de cel care filmează making-of-ul, adică Radu Barbu, și de reporter.

Alex își amintește că ne știm din 2003 – cum au trecut atâția ani de când un puști de 19 ani din Craiova câștiga emisiunea-concurs de la Pri­ma TV, „Star Factory?! Iar reporterul era profesor de media – însărcinat să le dea lecții viitoarelor vedete de­spre conduită în public și de­spre ce să le spună, mai ales ce să NU le spună, jurna-liștilor! Dintre cei care aveau să se afirme în muzică – Lora, Stella, Japhet… –, Alex era cel mai dezinvolt. O să vă surprindă, poate și cel mai modest, politicos, la locul său! Sigur că imaginea pare un pic în discrepanță dacă o suprapui cu cea a băiatului care se sprijină nonșalant de o mașină mare și neagră, un­deva în zona Nerva Traian, de ai impresia că ești printre artiștii de hip-hop din Bronx. Însă Alex a rămas el însuși, deși între timp a urcat trep-tele celebrității cu pași mari, prezența lui pe scenă vinde biletele ca pâinea caldă, are peste 1.800.000 de fani pe Facebook, iar cel mai recent clip al său, „Defectul tău sunt eu, unde apare alături de iubita lui pe post de special guest, are mai bine de 5.500.000 de vizualizări pe YouTube (proaspăt lansat, videoclipul Antoniei, „Chica Loca, bătea și el, în prima săptămână, spre o jumătate de milion de vizualizări).

Părerea reporterului e că lui Alex nu i s-a urcat notorie­tatea la cap. Tatuajele, aban­donarea provinciei în favoa-rea Capitalei și cota de piață nu l-au transformat în acel gen de celebritate care nu-și mai încape în piele. Velea rămâne un băiat simplu și dornic să pună osul la treabă, care trage de el din răsputeri, fiindcă a învățat, poate chiar la „Star Factory, că e ușor să ajungi cineva, dar e mult mai greu să îți menții acest statut.

Mai sunt câteva mici detalii pentru care Alex Velea e de apreciat. Și n-o să începem, ca să nu părem superficiali, cu micul amănunt că are o iubită care a cucerit de cele mai multe ori titlul de cea mai sexy româncă (în treacăt fie zis, Antonia e frumoasă de pică și are o siluetă neve-rosimilă după nici o lună de la a doua naștere…). O să zi­cem doar că solistul știe să nu se ia foarte tare în serios. A, și-a păstrat și hazul. Fiindcă are nevoie de umor pentru a intra în pielea unui personaj, într-un lungmetraj ce va fi lansat la primăvară, poreclit Lunganu (evident, nimeni nu i-ar zice așa lui Alex pe bune!). Pentru că ziaristul ciulește brusc urechile și des­chide reportofonul, Alex detaliază: va juca într-un film intitulat „Ca niciodată a fost odată, regizat de Bogdan Drăgulescu. Artistul abia așteaptă premiera și povestește cu umor cum rolul prevede să ia un cap în gură într-o secvență din această produc-ție cinematografică.

„Hai, iubire!, se aude o voce cristalină dinăuntru. E Anto­nia, care a terminat micile pregătiri. E timpul să înceapă ședința foto, în premieră și în exclusivitate pentru VIVA!, cu Dominic, băiețelul celor două staruri. Dar nu înainte de a da un pic filmul înapoi, adică la momentul apariției celor trei la ședința foto: fără pompe, surle sau tobe, ca niște părinți obișnuiți, grijulii cu noul-născut: Alex, în haină de piele, în blugi și un tricou en coeur simplu, ținându-și bebelușul protec­tor, Antonia, și ea purtând o haină de piele, jeans și un maiou cu AC/DC. Trei membri ai unei familii, pe care revista noastră vi-i prezintă așa cum nu i-ați mai putut vedea până acum. Dar să le dăm cuvântul!

 

 

ANTONIA: „MAYA ȘI-A VĂZUT FRĂȚIORUL PE SKYPE!

 

Antonia, cum ai știut că Alex e persoana potrivită pentru a fi tatăl copilului tău?

Nu pot să spun că e un lucru pe care îl știu, ci e ceva ce simt. Am simțit că Alexandru poate fi un tată minunat. Știam cât de mult își dorește un copil, l-am văzut jucân-du-se cu alți copii, e foarte drăguț și grijuliu. În acele momente, mi-am dat seama clar că va fi un tată bun. Știu că pentru mulți el pare dur, dar este o fire sensibilă, pro­tectoare și am văzut acest lu­cru din primele clipe alături de Dominic, băiețelul nostru.

 

Ce cântece de leagăn fre­donezi pentru băiețelul vostru? Dar Alex – fiecare cu repertoriul său?

Suntem artiști, suntem spon­tani, improvizăm destul de mult. (râde) În ceea ce mă privește, faptul că am mai trecut prin această experiență e un avantaj, pentru că alături de Maya, am ascultat și vizionat multe povești Dis­ney, pe unele chiar le-am memorat, pentru că și eu sunt mare fan al desenelor animate și al filmelor de animație.

 

După nici măcar o lună de la naștere, arăți incre­dibil! Ce faci ca să te întreții fizic?

Mulțumesc frumos! Nu fac nimic special deocamdată, mănânc sănătos, fructe, le­gume. Când voi putea, aș vrea să mă reapuc de mișcare cu antrenorul meu, Sasha, pentru ca recuperarea fizică să fie completă.

 

Când revii pe scenă?

Revenirea mea pe scenă are loc printr-un show la care eu, Alexandru și echipele noastre lucrăm – un concert la Sala Palatului, pentru toți fanii noștri și toți cei care ne apreciază. Vom avea invitați-surpriză, oameni dragi, care ne-au fost alături în carieră până acum. Evenimentul va avea loc în luna martie.

 

Spune-ne povestea ulti­mului tău clip, „Chica Loca! În câte luni erai însărcinată când ai fil­mat?

Când am filmat „Chica Loca, eram foarteeee însăr-cinată! Era cu 6 zile înainte de naștere, dar m-am simțit bine, bebe a fost cuminte și filmarea a decurs conform programului. În videoclip, vedem povestea unui tânăr talentat care își urmează vi­sul, acela de a dansa. Multă energie, tineri frumoși.

 

Toată lumea își dă cu părerea, dar o mamă știe cel mai bine: cu cine seamănă mai mult bebelușul și ce are de la tine?

Încă nu ne putem da seama foarte clar dacă seamănă mai bine cu unul dintre noi, dar sigur are gurița ca Alexandru!

 

Ce mesaj te-a impresio­nat cel mai tare dintre cele primite când ai năs­cut?

Am apreciat fiecare mesaj în parte, atât de la familie, pri­eteni, cât și de la colegi artiști, fani, toată lumea s-a bucurat pentru noi și ne-a felicitat.

 

Cât timp pe zi… ești mamă și cât timp îți mai rămâne pentru tine?

Sunt mamă 100% din timp, petrec timp cu Dominic, pentru că este foarte mic și are mare nevoie de mine. Când doarme, mă relaxez, vorbesc cu prietenii, e o perioadă frumoasă și liniștită.

 

Știu că ești foarte apro­piată de mama ta – te ajută în această perioa­dă?

Într-adevăr, sunt foarte apropiată de mama și mereu este alături de mine, mă ajută și mă susține. Și în perioada sarcinii, dar și acum , de când Dominic a venit pe lume.

 

Ce știe Maya despre frățiorul ei?

Maya și-a văzut frățiorul doar pe Skype. Chiar mi-a spus că abia așteaptă să aibă grijă de el. Mi-aș fi dorit foarte mult să fie și ea aici cu noi, să împărtășim fericirea pe care o trăim. Dar, din păcate, deocamdată, nu se poate. Sper să vină cât mai repede acest moment. Atât Maya, cât și Dominic sunt copiii mei, îi iubesc la fel de mult și îmi doresc să crească împreună, să fie apropiați. Chiar nu e corect să fie de­parte unul de celălalt.

 

ALEX: „ANTONIA E O MAMĂ PERFECTĂ!

 

Cu ce s-a schimbat viața ta de când ești tată? Pe plan muzical, te-ai întors la treabă?

Am cunoscut un alt tip de fericire, pe care este greu să-l descriu în cuvinte. E un senti­ment unic, pe care trebuie

să-l trăiască orice om. Sunt extraordinar de fericit și sunt mult mai motivat în tot ceea ce fac. Un copil este un izvor de energie. Pe plan muzical, m-am întors la treabă. Merg la concerte, înregistrez noi piese. Lucrez intens.

 

La ce lucrezi acum?

Cum ziceam, am intrat în studiou și lucrez la cel de-al doilea album din carieră. Primul pas e să lansez un single, cel mai probabil, în a doua parte a lunii martie. Dar în aceeași măsură ca importanță, cum v-a zis și Antonia, lucrăm la primul nostru concert de la Sala Pa-latului: Alex Velea & Anto­nia – „Defectul tău sunt eu, eveniment ce va avea loc în primăvară, cel mai probabil spre sfârșitul lunii martie. Am debutat și în afaceri, am propriul meu label, Golden Boy Society, și am lansat linia de haine FRATZIWEAR (fratziwear.com)

 

Deja ți-ai tatuat numele copilului…

Cum toată lumea știe, sunt un împătimit al tatuajelor și îmi plac foarte mult desenele pe trup, desenele cu cerneală pe corp. Și cum fiecare tatuaj reprezintă o parte a vieții mele, era normal ca tatuajul cu numele fiului meu să ocupe o parte cât mai vizibilă și centrală a pieptului meu.

 

Când ai știut că va fi bă­iat?

Cumva, am simțit asta din prima clipă de când iubita mea mi-a spus că este însărcinată, dar pentru mine nu conta prea mult ce urma să fie, îmi doream doar să am un copil sănătos. Dar, ca ma­joritatea bărbaților, mă bu­cur că e băiat.

 

Mai e valabil obiceiul taților de a bea de bucu­rie că au devenit părinți?

Da. Am vrut să fiu tradiționalist. Am petrecut cu familia și prietenii, dar fără să exagerez.

 

Pentru că apar tot soiul de informații: ce scrie pe certificatul de naștere al băiețelului?

Dominic Andrei Velea. Pe copil nu l-a chemat niciodată Cezar, așa cum s-a speculat frecvent prin presă.

 

Cine va fi nașul de bo­tez?

Smiley.

 

S-a stabilit data?

Nu.

 

Antonia apare în ultimul tău videoclip. Când vine rândul băiețelului?

Încă negociez cu mama lui, în videoclipul cui să apară primul. (râde)

 

Cum e Antonia ca mamă?

Extraordinară, călduroasă, plină de afecțiune, foarte atașată și atentă la absolut fiecare detaliu din viața copi­lului. Este o mamă perfectă!

 

Schimbi scutece?

Da, bineînțeles.

 

E mai greu ca atunci când ai simulat într-un studio?

Ca dificultate, se apropie de ce am făcut atunci. Numai că între timp am evoluat, primul lucru învățat fiind să nu mai pun scutecul pe dos. Atunci l-am pus invers, eram ama­tor, dar acum am trecut la profesioniști!

 

Care a fost cel mai fericit moment al tău de pe 27 decembrie încoace?

Pentru mine, 27 decembrie a devenit o zi magică. De când s-a născut Dominic, doar de­spre asta vorbesc. Din acel moment, viața mea s-a schimbat și am ajuns la un nou nivel de fericire și îm­plinire. Și așa va fi mereu.

 

Ce-au zis ai tăi când v-au vizitat?

Părinții noștri ne-au fost alături încă din primele clipe de viață ale copilului. Au ve­nit la noi înainte de Sărbători și apoi am mers cu toții… ca să-l naștem pe Dominic! Ținem să-i mulțumim foarte mult doctorului Lemnete, un om extraordinar, cu un suflet de aur, care a știut nu doar să aiba grijă de Antonia și de fiul nostru, ci de întrea­ga familie.

 

Ești mereu înconjurat de prieteni. Te-au iertat că i-ai pus în planul doi în ultima vreme?

Așa ceva nu e motiv de supărare. Eu îmi iubesc pri­etenii și ei pe mine, iar nașterea lui Dominic a fost un motiv de bucurie pentru toată lumea.

 

Alături de Antonia, aveți milioane de fani în rețelele sociale. Cum ați făcut față cererilor de a le arăta bebelușul?

Încercăm să-i mulțumim pe toți și să răspundem la cât de multe mesaje putem, dar nu avem cum să-i facem chiar pe toți fericiți. Într-adevăr, am primit foarte multe cereri să punem poze cu Dominic, dar am ales să facem asta în­tr-o formă cât mai profesio-nistă și organizată. Deși am primit multe oferte bănoase de la colegi de-ai voștri din presă, nu am dat curs nici­uneia. Nu o facem pentru bani, așa cum s-a tot specu­lat, pentru că noi nu ne vin­dem copilul! Suntem bucu-roși că, prin apariția noastră pe copertă, putem să împăr-tășim bucuria noastră tuturor și, în același timp, cu banii încasați din vânzarea revistei, să ajutăm copiii mai puțin norocoși, de care se ocupă Fundația Ringier.

 

Tată ești. Permis de șofer îți mai trebuie!

Cu siguranță îmi iau anul acesta (râde) Nu am încotro!

 

Te gândești ca juniorul tău să rămână singur la părinți, cum ai fost tu?

Nu este singur la părinți. Are o surioară extraordinar de frumoasă și de inteligentă, pe Maya!

 

HORIA GHIBUȚIU Foto MARIUS BĂRĂGAN

 

Stilist: SILVIA CRISTESCU

Coafură: ALINA MICLOȘ

(Beauty District)

Machiaj: ANDRA MANEA

Vestimentație Antonia: STEFANEL, ZARUG, ANDRA ANDREESCU, H&M

Accesorii Antonia: PANDORA,

ANDRESCO JEWELLERY, KULTHO

Vestimentație Alex: GUESS, H&M, DIESEL, și garderoba personală

Vestimentație Dominic: BONPOINT și garderoba personală

Fotografiile au fost realizate la Lemon Interior Design.

Mulțumim pentru sprijin!

 

Dominic, celebru de micDominic, celebru de mic

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter