Donald Trump nu o are deloc la suflet pe Meghan Markle! Mesajul pentru Prințul Harry: "Îi urez mult succes, va avea nevoie!"

Publicat pe

Donald Trump este cunoscut pentru modul frust în care-și spune opiniile, așa că președintele american nu a ezitat nici când a venit vorba să o catalogheze pe Meghan Markle…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Președintele Donald Trump nu o are deloc la suflet pe Meghan Markle și nu a ezitat să le răspundă reporterilor în momentul în care a fost întrebat despre soția Prințului Harry. Ce-i drept, Trump are un motiv oarecum justificat, deoarece cei doi foști Duci de Sussex îi fac campanie pe față contracandidatului său la proximele alegeri, Joe Biden.

„Nu sunt fanul ei”

Dat fiind că, la ultimele lor apariții, Meghan Markle și Prințul Harry au încurajat, indirect, populația să-l voteze pe contracandidatul lui Donald Trump, președintele american nu s-a sfiit, la rândul său, să-și spună opinia despre fosta Ducesă de Sussex. Chiar dacă nu l-au nominalizat pe Joe Biden în speech-urile lor, Meghan și Harry au menționat că „resping discursurile pline de ură, dezinformarea și negativitatea online”. Drept urmare, replica lui Donald Trump nu s-a lăsat așteptată.

„Nu sunt fanul ei și i-aș spune asta, dar probabil că și ea a auzit acest lucru. Îi urez mult succes lui Harry – pentru că va avea nevoie”, a comentat, ironic, Donald Trump.

Citește și: Apariție rară a Angelinei Jolie, împreună cu copiii. Shiloh, fiica cea mare, a devenit de nerecunoscut

Donald Trump: „Trebuie să plătească!”

Nu este prima oară însă când președintele Donald Trump interacționează prin intermediul presei cu foștii Duci de Sussex. Acesta și-a exprimat opinia și la finele lunii martie, când Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în California. La vremea respectivă se punea problema ca statul american să le plătească protecția celor doi, evident din banii plătitorilor de taxe.

Chiar dacă soluționarea acestei probleme nu îl privea direct, Donald Trump a comentat imediat, excluzând această posibilitate.

„Sunt un mare prieten și admirator al Reginei și al Regatului Unit', a replicat președintele Americii. Statele Unite nu vor plăti pentru protecția lor. Trebuie să plătească!', a decretat Trump.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo: „Aveam 18 ani”. Ușa i s-a „deschis” după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter