Dan Badea și-a cerut din nou soția... de nevastă, la trei ani de la cununie! Mădălina a primit un inel superb

Publicat pe

La trei ani de când Mădălina i-a spus pentru prima oară DA, Dan Badea a făcut unul dintre cele mai romantice gesturi – și-a cerut soția în căsătorie pentru a doua oară și a pecetluit momentul cu un dar special.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum trei ani, fericiți și emoționați, Dan Badea și iubita lui, Mădălina, spuneau DA în fața ofițerului Stării Civile. Între timp, familia lor s-a mărit, cei doi devenind părinții unui băiețel superb.

„Am avut aceleași emoții ca prima dată”

Pentru a-i demonstra femeii pe care a ales-o să-i fie la alături la bine și la rău că o iubește ca-n prima zi, la trei ani de la cununia civilă, Dan Badea a făcut un gest emoționant. Actorul a cerut-o în căsătorie pe Mădălina din nou și i-a oferit și un superb inel cu acestă ocazie. Gestul a impresionat-o teribil pe soția actorului.

„3 ani de la cununia civilă și m-a cerut din nou! Nu era nevoie, oricum am fost, sunt și voi fi a lui, dar am avut aceleași emoții ca prima dată când i-am zis DA în Vegas și probabil acest nou inel va fi folosit de Arias peste 25 de ani pentru a-și cere viitoarea sotie”, a mărturisit Mădălina.

Citește și: Ce salariu avea Mihaela Rădulescu, pe vremea când prezenta emisiunea „Duminica în familie'. Suma era exorbitantă

Dan Badea și-a cerut din nou soția... de nevastă, la trei ani de la cununie! Mădălina a primit un inel superbDan Badea și-a cerut din nou soția... de nevastă, la trei ani de la cununie! Mădălina a primit un inel superb

A fost dragoste la prima vedere!

În 2014, unul dintre cuplurile cele mai carismatice din showbiz, Dan Badea și Lora, și-au spus adio la notar, punând capăt unei mariaj de doi ani. Iată însă că actorul, cunoscut pentru show-urile sale de stand-up comedy, nu doar că a găsit din nou dragostea, ci a devenit și tatăl unui băiețel minunat.

Cei doi s-au cunoscut în Vama Veche, dar s-au căsătorit în Las Vegas, actorul povestind că, la momentul acela, viitorul lor era deja stabilit…

„Eram în vacanță și am simțit că erau momentul și locul potrivite. Noi vorbeam cam la 3 luni de când ne-am cunoscut despre copil și casă, dar cererea a fost făcută după un an și jumătate”.

Dan Badea a mărturisit că apariția Mădlinei în viața sa a fost providențială și că a fost dragoste la prima vedere.

„Știu că o să pară ca în filme, dar am simțit asta în momentul în care am văzut-o în acea seară în care ne-am cunoscut în Vama Veche”, a mai spus Dan Badea într-un interviu pentru Libertatea.

Citește și: Ce mare s-a făcut băiatul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc! Petrus are 11 ani acum și seamănă leit cu tatăl lui!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter