Dorel Vișan traversează momente grele, în plină pandemie! Se ferește de coronavirus, dar suferă de singurătate: "Nu mai am cui da un telefon"

Publicat pe

La 83 de ani, Dorel Vișan traversează momente grele, după ce pandemia l-a determinat să se retragă de pe scenă. Acum, actorul s-a retras în gospodăria părintească, dar suferă de singurătate…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dorel Vișan, la fel ca mulți dintre colegii săi de teatru, a fost nevoit să se retragă de pe scenă din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, maestrul s-a retras în gospodăria părintească din Martinești, localitate aflată în apropiere de Cluj-Napoca, unde s-a dedicat activităților gospodărești.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Pământul se lucrează cu mâna

Chiar dacă are o vârstă respectabilă – Dorel Vișan a împlinit 83 de ani în luna iunie, actorul are grijă de grădină și se ocupă de stupi cu multă dedicare.

„Aici m-am născut din nou, pentru că în satul unde au stat părinții mei stă o cumnată și nu am vrut să mă duc acolo că era și drumul mai rău și mai departe. Am venit pentru stupi aici. Orice vrei să ai trebuie să iubești. Dacă crești un cățel sau o oaie sau un iepure, dacă nu le iubești nu se fac cum trebuie. Iar lucrul acesta cu pământul are un sens cosmic. De aia se lucrează cu mâna. Uite, mâinile mele sunt de țăran', a mărturisit Dorel Vișan pentru Antena3.

Dorel Vișan traversează momente grele, în plină pandemie! Se ferește de coronavirus, dar suferă de singurătate: "Nu mai am cui da un telefon"Dorel Vișan traversează momente grele, în plină pandemie! Se ferește de coronavirus, dar suferă de singurătate: "Nu mai am cui da un telefon"

Nu mai am nici cui da un telefon

Din nefericire, deși se străduiește să își ocupe timpul din plin, Dorel Vișan recunoaște că suferă de dorul scenei și al colegilor, singurătatea fiindu-i accentuată și de faptul că prietenii săi nu mai sunt în viață…

„Am ajuns la o concluzie foarte tristă. Nu mai am nici cui da un telefon. Colegii mei nu mai sunt. Prietenii au pierit şi ei. Eu însumi mă caut tot mai rar. Nu mai ştim unde mergem şi de unde venim. E trist ce se întâmplă. Mă doare sufletul când văd cum moare teatrul. Teatrul nu se face online, este o artă nemijlocită. Trebuie să vezi actorul cum respiră, cum îşi schimbă faţa…”, a mai dezvăluit Dorel Vişan pentru sursa citată.

Citește și: Drama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteni

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter