Dorian Popa are noi probleme de sănătate, după ce a ajuns la spital cu hemoragie la ureche: „O traumă...”

Publicat pe

În urmă cu doar câteva zile, Dorian Popa a ajuns de urgență la spital cu hemoragie la ureche, iar acum artistul are noi probleme de sănătate. Medicii au luat o decizie radicală și i-au interzis să facă anumite lucruri care îl caracterizează pe artist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa este prezent pe rețelele de socializare, acolo unde are un vlog zilnic și le povestește internauților despre lucrurile care se petrec în viața lui. Din păcate, însă, Dorian Popa are acum noi probleme de sănătate iar medicii i-au interzis să vorbească mult și să ridice tonul, chiar dacă este recunoscut pentru aceste aspecte.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. Ciprian locuiește în Germania

Citește și: Câți bani a câștigat Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu: „Mi-a băgat în buzunar…'

Citește și: Ce tarife are Dorian Popa pe Instagram. O postare costă cât o mașină!

Citește și: Momentele dramatice prin care a trecut Dorian Popa pentru a deveni actor: „Am stat o zi întreagă cu…'

Afecțiunea sa este localizată la nivelul gâtului, iar corzile vocale ale lui Dorian Popa sunt grav afectate, motiv pentru care  trebuie să ia o pauză vocală, pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Artistul le-a povestit internauților că acest lucru este datorat faptului că vorbește foarte tare și, pe lângă laringita cronică, are corzile vocale foarte inflamate. Dacă nu se tratează, riscă să nu mai cânte.

Dorian Popa are noi probleme de sănătate, după ce a ajuns la spital cu hemoragie la ureche: „O traumă...'Dorian Popa are noi probleme de sănătate, după ce a ajuns la spital cu hemoragie la ureche: „O traumă...'

Dorian Popa, primele declarații despre noile probleme de sănătate

„V-am spus că din punct de vedere sonor vloggurile noastre vor avea de suferit pentru că am făcut un control și la gât, o altă doamnă doctor mi-a băgat camera în gât. Vă pot spune că am un gât varză din cauza faptului că mă exteriorizez și țip ca un…

Mi-a spus că mă culc cu burta plină. E foarte nasol ce a găsit doamna doctor în gâtul meu. Corzile vocale sunt efectiv roșii de inflamate ce sunt. Am și o laringită cronică. (…) O să mă duc să îmi iau rețeta să mă ocup de gâtul meu, am să fiu la un volum mai scăzut zilele acestea', a declarat Dorian Popa, în unul dintre vlogurile sale.

Dorian Popa: „Am scăpat de perforarea timpanului'

De altfel, Dorian Popa a ajuns de urgență la spital în urmă cu doar câteva zile și a început să își facă mai multe analize. Solistului i-a sângerat urechea și dezvăluie că a fost la doar un pas de perforarea timpanului. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, și-ar fi pierdut 40% din auz care oricum este afectat de condițiile în care Dorian Popa lucrează.

„Vin de la a doua vizită de la Spitalul Panduri. Mulțumesc doamnelor doctor de acolo care au fost extrem de drăguțe și de atente și care m-au ajutat enorm. (…) Să pornim cu partea bună. Avem aici o audiogramă care confirmă faptul că urechiușele mele sunt în perfectă stare de funcționare. Unde indicii coboară puțin este vorba despre o traumă sonoră.

 Aceasta survine de la anii de sală cu căștile date blană pe urechi, anilor de concerte în megagălăgie și de muncă în mediului sonor brutal. Este un job pe care mi l-am ales și asumat. Deci urechile sunt ok, m-am refăcut rapid. Am scăpat de perforarea timpanului care putea duce la pierderea auzului până la 40% la urechea stângă', a mai spus Dorian Popa, în legătură cu noile probleme de sănătate.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO YouTube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter