Horoscop 20 august 2021. Certuri în familie pentru unele zodii

Publicat pe

Horoscop 20 august 2021. Se anunță o zi cu vești proaste pentru unele dintre zodii, în plan personal. Nativii trebuie să fie atenți la cum gestionează relațiile cu apropiații lor, pentru că riscă ceturi în familie. Din fericire, sunt și unii norocoși. Iată cum stă situația pentru zodii pe 20 august 2021!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 august 2021. Berbec

Berbecii se simt mai în formă ca oricând. Astăzi, nativii din această zodie debordează de energie, lucru ce-i va ajuta să-și rezolve sarcinile. Aceștia acționează ca un fel de „Cupidon' și reușesc să-i conecteze pe oameni între ei, pentru o armonie completă.

Horoscop 20 august 2021. Taur

Zi solicitantă pentru Tauri! Nativii din această zodie au agenda plină și abia reușesc să le facă față cerințelor. Partea bună este că știu să comunice cum trebuie și pot primi ajutor. De asemenea, este posibil să se revadă cu o rudă sau un amic vechi, lucru ce le restabilește liniștea interioară.

Horoscop 20 august 2021. Gemeni

Ca parte bună, Gemenii sunt foarte inventivi. Prin creativitatea lor vor reuși să atragă simpatia celor din jur. Există însă și o parte nefericită. Este posibil ca acești nativi să fie mult prea încăpățânați, atunci când își susțin punctul de vedere. Acest lucru poate duce la conflicte.

Horoscop 20 august 2021. Rac

Grijă mare la sănătate! Racii trebuie să acorde o atenție zonei digestive, osoase sau stomatologice. Pe plan sentimental, aceștia reușeșsc să cunoască oamenii foarte bine și să vadă dincolo de măști. Acest lucru le va arăta clar în cine trebuie să nu aibă încredere.

Horoscop 20 august 2021. Leu

Leii sunt însetați de cunoaștere, vor să încerce o mulțume de lucruri noi. Problema este maniera în care vor să o facă, pentru că riscă să abordeze un stil haotic, ce-i va obosi rapid. Situația stă însă foarte bine la serviciu. Sunt eficienți și își încântă șefii cu rezultatele lor.

Citește și: Horoscopul lunii august 2021.Schimbări în plan profesional

Citește și: Horoscopul căsătoriei.Cei mai buni soți din zodiac

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Horoscop 20 august 2021. Fecioară

Fecioarele trebuie să deschidă foarte bine ochii. Nativii se interesectează cu mai multe persoane mincinoase și riscă să fie păcăliți. Pentru a evita asta, trebuie să fie foarte atenți la detalii. Situația nu este chiar așa cum pare!

Horoscop 20 august 2021. Balanță

În prima parte a zilei, Balanțele reușeșc să se împace cu familia, după ce ajung la un numitor comun. Ulterior, e posibil ca o femeie să-i conducă într-o direcție ce poate genera alte conflicte.

Horoscop 20 august 2021. Scorpion

La fel ca Gemenii, Scorpionii îi uluiesc astăzi pe cei din jur prin creativitatea de care dau dovadă. Din păcate, ei riscă să facă excese, iar asta poate dăuna grav sănătății. Amintiți-vă întotdeauna să vă luați o pauză!

Horoscop 20 august 2021. Săgetător

Săgetătorii se bazează foarte mult pe intuiție și acționează cum trebuie. O femeie le poate sări în ajutor, atunci când se simt la ananghie. De cealaltă parte, faptul că dorm puțin și mănânc haotic le poate afecta sănătatea.

Horoscop 20 august 2021. Capricorn

Capricornii au ocazia să-și pună în valoare îndemânarea și meșteșugesc la multe lucruri importante. La fel ca în cazul Săgetătorilor, nativii din această zodie trebuie să fie mai atenți la orele de somn și alimentație.

Horoscop 20 august 2021. Vărsător

În cazul Vărsătorilor s-ar putea isca certuri în familie, dacă au o soacră sau o cumnată. Dacă nu, conflictele ar putea să aibă loc cu o altă femeie. Trebuie să știe să se autocontroleze pentru ca situația să nu degenereze. Cei care reușesc să-i liniștească sunt prietenii.

Horoscop 20 august 2021. Pești

Situația nu stă prea bine pentru Pești. Aceștia se confruntă cu insomnii, iar lipsa odihnei își pune amprenta asupra sănătății. Ar face bine să asculte sfaturile persoanelor dragi, pentru a-și organiza timpul mult mai bine, pentru a evita oboseala.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter