Dorian Popa și-a împodobit casa și bradul. Ce ornamente neașteptate a cumpărat: "Mi-au dat lacrimile"

Publicat pe

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Artistul a reușit să aibă mare succes pe plan profesional, iar acum se bucură de o viață frumoasă. Deși nu am intrat în luna decembrie, Dorian și-a decorat deja casa de Crăciun. Cântărețul le-a arătat fanilor săi că și-a împodobit bradul cu emblema firmei Lamborghini.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa, 34 de ani, se numără printre cei mai de succes influenceri din România. Pe lângă cariera de artist, Dorian a devenit un vlogger cunoscut și apreciat de mulți tineri din România. Pentru că este activ pe rețelele de socializare, cântărețul le-a arătat internauților că deja și-a împodobit casa de Crăciun.

Dorian Popa și-a împodobit casa și bradul. Ce ornamente neașteptate a cumpărat: "Mi-au dat lacrimile"Dorian Popa și-a împodobit casa și bradul. Ce ornamente neașteptate a cumpărat: "Mi-au dat lacrimile"

Dorian le-a arătat fanilor săi cum și-a împodobit bradul pentru Crăciun. Artistul a ales să își decoreze bradul cu emblema firmei Lamborghini, uluindu-și fanii. Cântărețul s-a pregătit din plin pentru trecerea dintre ani.

Citește și: În ce afacere a investit Dorian Popa 70.000 de euro:„Prima din România. Va fi o…'

Citește și: Ce factură uriașă are de plătit Dorian Popa la energie electrică:„Am știu eu de ce…'

Citește și: Reghe, primul mesaj pentru Anamaria Prodan și fiul lor, după divorț:”Să înțeleagă și doamna că…”

Citește și: Theo Rose a susținut primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată.A îmbrăcat o ținută sexy, cu abdomenul la vedere

Dorian Popa și-a împodobit bradul cu emblema firmei Lamborghini

Dorian Popa este activ în social media, acolo unde postează tot ce se întâmplă nou în viața sa. Artistul nu a mai avut răbdare și și-a împodobit casa de Crăciun. Dorian Popa a postat pe canalul său de Youtube câteva imagini cu bradul de Crăciun, uluindu-și fanii. Ceea ce le-a atras atenția internauților a fost faptul că artistul a pus în vârful bradului, în loc de stea, emblema firmei Lamborghini.

„Avem un 2023 aducător de voie bună încă din 20 noiembrie. Suntem printre primii care aduc Crăciunul pe internet. Bradul e senzațional. Din stradă se vede ca și cum ai fi ajuns la reprezentanța Lamborghini. La mărimea asta e greu să găsești un brad frumos. Mai ales că în Domnești (n.r. – un locuiește el) la noi, când bate vântul, nu bate vântul, bate uraganul! Am optat pentru un schelet din fier, împodobit frumos cu crenguțe”, a spus Dorian în vlogul său.

Dorian Popa: „Mi-au dat lacrimile”

Artistul a aprins luminițele cu ajutorul unui întrerupător fixat la mijlocul structurii de metal al bradului. Dorian Popa a rămas impresionat când a văzut cât de frumos este bradul. Mai mult, după ce a aprins luminițele, a pornit un sunet asemănător cu cel pornirii unei mașini. „Cât de tare! Mi-au dat lacrimile! Cum e asta? E genial”, a mai spus Dorian Popa.

Cum și-a obișnuit fanii, artistul le-a arătat acestora că și-a împodobit bradul cu decorațiuni albe, dar și curtea casei. Dorian are o casă imensă, decorată cu alb. Albul este culoarea dominantă a casei artistului.

Dorian a investit 300.000 de euro într-un nou proiect

Dorian Popa are o carieră impresionantă. Pe lângă talentul artistic, acesta este și om de afaceri. Deține un restaurant de tip fast-food și a cumparat o parte dintr-un parc fotovoltaic pentru a scăpa de facturile mari la energie. Dorian a mărturisit că a plătit o sumă imensă la electricitate, motiv pentru care a luat această decizie.

Ce credeți, nu mai plătesc factura la curent, am dat și ditamai factura pe panouri, să nu mă înțelegeți greșit și nici nu vreau să induc treaba în eroare și să se gândească lumea că de ce n-am și eu panouri să nu mai plătesc factura. Până când te amortizezi, e altă poveste. Dar, ideea e că indiferent ce se va întâmpla cu prețul kw-ului, eu sunt acoperit. Am dat o dată banii și nu îi mai dau pe viitor în mod eșalonat, mă încântă fabulos de tare „, a dezvăluit artistul, într-un vlog, acum câteva săptămâni.

Sursa foto: Captura video


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter