Drama cântăreței Mihaela Mihai. A divorțat de nepotul lui Mihail Sadoveanu, apoi al doilea soț a drogat-o: "O violență monstruoasă"

Publicat pe

Drama cântăreței Mihaela Mihai este una parcă desprinsă din filme de la Hollywood. De o frumusețe și o eleganță deosebită, cu o carieră de succes, artista în vârstă de 76 de ani este una dintre cele mai iubite din generația de aur a muzicii ușoare românești. Însă, dincolo de zâmbetul ei fermecător,, ascunde o durere mare în suflet. A trecut printr-o căsnicie de coșmar, iar soțul ei a drogat-o ani de zile, punându-i substanțele în cafeaua de dimineață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Generații întregi i-au fredonat melodiile și au admirat-o, dar puțini cunosc detalii despre dramele din viața ei. Avea doar 17 ani, atunci când s-a căsătorit cu Mihai Stihi. Acesta era chiar nepotul scriitorului Mihail Sadoveanu. Artista mărturisea în urmă cu câțiva ani că a făcut acest pas din cauza presiunii părinților, care nu doreau să fie pătată onoarea familiei.

Drama cântăreței Mihaela Mihai. A divorțat de nepotul lui Mihail Sadoveanu, apoi al doilea soț a drogat-o: "O violență monstruoasă"Drama cântăreței Mihaela Mihai. A divorțat de nepotul lui Mihail Sadoveanu, apoi al doilea soț a drogat-o: "O violență monstruoasă"

A fost căsătorită cu nepotul lui Sadoveanu

S-au căsătorit, dar după 12 ani, căsnicia artistei cu nepotul lui Mihail Sadoveanu s-a sfârșit. Ulterior, ea a decis să plece în Franța, acolo unde s-a stabilit în anul 1975. Acolo și-a cunoscut cel de-al doilea soț, afaceristul Maxime Dufour, iar din relația lor a venit pe lume o fiică: Isabelle-Marie.

„M-am măritat cu Mihai, care este singurul nepot descendent masculin al lui Mihail Sadoveanu! Sadoveanu a avut numai fete şi mama lui Mihai era una din fetele lui. Părinţii mei au făcut presiuni să ne căsătorim. Plecasem într-o vacanţă, iar el a venit după mine.

Părinţii au aflat şi au spus: «E în joc onoarea familiei». Mihai le-a spus: „Oricum o iubesc şi vreau să mă însor cu ea, dar doream să termine liceul. Clasa a XI-a am făcut-o fiind deja măritată în secret', povestea Mihaela Mihai pentru Jurnalul.ro, conform Unica.ro.

Citește și: O mai ții minte pe Mihaela Mihai? Interpreta melodiei 'De-ai fi tu salcie la mal' arată foarte bine și la 72 de ani, iar fiica ei e frumusețe rară

Citește și: Ce dietă ține Dragoș Bucur de când are diabet: „Când simt nevoie de dulciuri apelez la…”

Citește și: 5 ani fără Cristina Stamate. Actrița a murit după înmormântarea prietenei sale, Stela Popescu

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. Ioana nu mai locuiește în România: „Am o fată faină”

Mihaela Mihai, drogată de cel de-al doilea soț

Mariajul cu Dufour s-a transformat într-un adevărat coșmar, iar timp de 10 ani a îndurat o mulțime de chinuri. Din cauza geloziei excesive, bărbatul ajunsese chiar să o drogheze.

„Insista să facă el cafeaua pentru că mă droga cu ea! remura tot timpul de teamă să nu mă piardă, a fost o violență psihologică monstruoasă care a durat ani de zile. Se umplea mai repede paharul dacă nu o aveam deja pe Isabelle. Am suportat pentru ea, când ea a avut 8 ani nu am mai putut…

La un moment dat mi-am dat seama și că insista atât să facă el cafeaua dimineața pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. Asta mi-a spus medicul la care m-am dus și mi-a făcut toate analizele.

Nu este o părere de-a mea. Pur și simplu am tăiat tot și am zis: Eu plec. Patru ani m-a hărțuit cu detectivi privați, cu înregistrările conversațiilor mele telefonice, plătea polițiștii din cartier', a mai dezvăluit Mihaela Mihai, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter