Drama neștiută a cântăreței Rodica Mitran: "Tata mă bătea, a băgat cuțitul în mama, a vrut să-mi omoare copilul!"

Publicat pe

Rodica Mitran a avut o copilărie de coșmar, iar traumele trăite atunci au lăsat-o cu sechele. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că tatăl ei o bătea ca pe un animal și o umilea, iar drama copilăriei o urmărește și acum, Rodica fiind nevoită să ia medicamente pentru a se liniști.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La 56 de ani, cântăreața de muzică populară Rodica Mitran nu a reușit să scape de sechelele copilăriei. Artista este încă foarte afectată de ceea ce a trăit atunci și mărturisește că nu poate face față traumei fără calmante.

Rodica Mitran a fost bătută, abuzată și a privit cum tatăl ei îi înjunghie mama sau o bate cu pumnii și picioarele. De asemenea, același părinte abuziv a fost la un pas să-i omoare copilul nou-născut. 'În fiecare seară îmi vin amintirile neplăcute. Nu pot să uit bătăile și umilințele. Asta deși iau medicamente, nu pot să mă liniștesc', a povestit Rodica Mitran la Etno TV.

Citește și:

Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka: „S-a făcut și mai frumoasă”/ EXCLUSIV

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor. A fost ofițer de marină

Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit: „Nu a fost pentru nimeni ușor”

'Nu am fost un copil iubit și dorit, nici eu și nici frații mei. Am avut parte de abuzuri grave, mai ales emoționale. Am fost bătută până mă scăpam pe mine, s-a întâmplat de mai multe ori acest lucru. Mă bătea cu cureaua de la motopompă. Dădea în mine ca un animal', a povestit Rodica Mitran la emisiunea 'Folclorul sub lupă'.

Rodica Mitran: 'A vrut să-mi omoare copilul de un an'

Rodica Mitran spune că atunci când se gândește la copilărie îi vin în cap nu doar abuzurile ci și sărăcia în care a crescut. Copiii erau obligați să muncească cot la cot cu mama lor, în timp ce tatăl lor dormea, dezvăluie artista de muzică populară.

'Munceam și eu în vacanțe, eram obligați de tata. Noi munceam cu mama și tata stătea și dormea. A fost extrem de degradant, umilitor, am încasat multă bătaie', a mai spus Rodica.

Momentul care a umplut paharul și Rodica n-a mai putut accepta abuzurile tatălui ei a fost acela când respectivul a încercat să-i omoare propriul copil. 'Fetița avea un an când el a luat-o de picioare și a vrut să o trântească de pereți, să o omoare. Am țipat ca un animal. M-am repezit la el și mi-am luat copilul', a mai spus Rodica Mitran.

Rodica Mitran: „Am văzut cum tata băga cuțitul în mama”

'În urmă cu puțin timp mi-am întrebat mama de ce a fost așa viața noastră, mama a ridicat din umeri. Am trăit atunci o nouă dezamăgire. Mă așteptam să-mi spună că îi pare rău. Am vazut cum tatăl meu băga cuțitul în mama, i-a dat cu pumnul de i-a indoit nasul', a dezvăluit, printre lacrimi, cântăreața de muzică populară din zona Olteniei. 

Rodica Mitran a vrut să se sinucidă

Rodica Mitran spune că a avut momente în care a vrut să se sinucidă , inclusiv în copilărie. 'Am avut momente în care am vrut să mă sinucid. S-a întâmplat și când eram copil și când eram mai tânără. Am făcut multă terapie în viața mea și psiholog și la psihiatru. Am luat și iau și acum medicamente pentru depresie',a mai spus Rodica Mitran.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter