Drama Niculinei Stoican. S-a luptat cu depresia după ce soțul ei a ajuns la închisoare: „Viața noastră a fost întreruptă”

Publicat pe

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, mereu cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat. Puțini sunt cei care știu prin ce calvar a trecut cântăreața, după ce soțul ei a ajuns la închisoare, unde a petrecut timp de trei ani.

Artista de muzică populară a trecut prin momente foarte dificile, stări depresive și au fost clipe când abia mai putea să îndure problemele zilnice.

Drama Niculinei Stoican. S-a luptat cu depresia după ce soțul ei a ajuns la închisoare: „Viața noastră a fost întreruptă'Drama Niculinei Stoican. S-a luptat cu depresia după ce soțul ei a ajuns la închisoare: „Viața noastră a fost întreruptă'

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.

Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele', a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe', potrivit Spynews.

Soțul Niculinei Stoican a fost eliberat din închisoare în anul 2016

Soțul Niculinei Stoican a fost eliberat din închisoare la sfârșitul anului 2016,  acolo unde se afla încă din anul 2014. Decizia a fost luată atunci de magistrații Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin, pe 6 octombrie, însă bărbatul, trimis în judecată, alături de Genică Boerică şi alte 10 persoane, pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei, a mai rămas câteva zile după gratii, pentru a vedea dacă hotărârea va fi contestată.

 Vasile Stănescu a ajuns în arest în luna ianuarie a anului 2014, când Înalta Curte de Casație și justiție a României a respins ca nefondate recursurile formulate de inculpaţi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter