Ce familie superbă are Regina Rania a Iordaniei! Toți cei patru copii seamănă cu mama lor

Publicat pe

La 49 de ani, Regina Rania pare mai degrabă prietena sau sora mai mare decât mama celor patru copii ai ei, soția Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei părând să întinerească pe zi ce trece. Iată ce familie frumoasă au!

Puțini i-ar da 49 de ani, însă actul de naștere al superbei Regine Rania a Iordaniei atestă că aceasta s-a născut, într-adevăr, pe 31 august 1970… După căsătoria cu Regele Abdullah al II-lea, pe 10 iunie 1993, Regina s-a dedicat nu doar activităților filantropice și culturale, ci și celor patru copii ai lor!

Greu de crezut că o „mamă-eroină' poate arăta așa la aproape 50 de ani, dar nu imposibil, deși specialiștii au concluzionat că Regina Iordaniei a cam exagerat cu operațiile estetice… Acest lucru nu a făcut-o însă pe Regina Rania să-și piardă locul fruntaș din topul celor mai frumoase femei, ba chiar dimpotrivă! Iar asta pot confirma și cele mai bine de 4 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Recent, familia regală a Iordaniei a făcut împreună poza tradițională de Sărbători, pentru acest moment festiv reunindu-se toți cei șase membri. În centrul fotografiei și singurul așezat se află Regele Abdullah a II-lea, înconjurat de Regina Rania și cei patru copii ai lor, două fete și doi băieți.

Regele Abdullah își ține soția protector de talie, în timp ce fiul cel mare, Prințul moștenitor Hussein (25), își sprijină mâinile de umărul tatălui său și al fratelui său mai mic, în timp ce cele două surori, Prințesa Salma (19) și Prințesa Iman (23), zâmbesc fericite lângă mama lor. Deși sunt îmbrăcați toți în alb și negru, iar în fotografie nu există nicio pată de culoare, familia regală a Iordaniei transmite o energie pozitivă incredibilă.

Regina Rania, criticată din cauza operațiilor estetice!

Conform experților, Regina Rania nu trebuie să mulțumească pentru asta doar genelor sale bune, ci și intervențiilor estetice la care a apelat, în ultimul timp cam fără măsură. după compararea fotografiilor sale recente cu una din tinerețe, rezultatul nu mai poate fi contestat. Specialiștii au concluzionat că, în afara operației de rinoplastie, care este mai mult decât evidentă, Regina Rania a Iordaniei a mai apelat și la alte proceduri, mai mult sau mai puțin invazive – lifting facial, fillere în dermă și umplerea cu gel a pliurilor nazolabiale, dar și injecții cu botox.

După câte afirmă tot experții, se pare că toate acestea au dus la aspectul facial lipsit de expresie  atât de bine cunoscut, pentru că, deja se știe, toate femeile care exagerează cu operațiile estetice ajung să semene între ele…

Din păcate, aproape fiecare intervenție estetică necesită încă una, și încă una, clientele esteticienilor pătrunzând, la început de bunăvoie, într-un labirint fără ieșire. Frumusețea cere sacrificii și e clar că femeilor frumoase le este mult mai greu să admită că îmbătrânesc, lucru care se poate vedea și pe chipul Reginei Rania. Sigur, suverana Iordaniei nu și-a pierdut încă frumusețea, dar a început să arate ușor nefiresc…

Ce familie superbă are Regina Rania a Iordaniei! Toți cei patru copii seamănă cu mama lorCe familie superbă are Regina Rania a Iordaniei! Toți cei patru copii seamănă cu mama lor
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter