"Mi-a venit să plâng, încăpeau într-o palmă". Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor

Publicat pe

Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor. Alina Laufer este, în prezent, fericita mamă a doi copii, însă vedeta a trecut printr-o experiență foarte dureroasă, pentru a da naștere micuților. Alina Laufer este căsătorită de 10 ani cu soțul ei, Ilan, iar visul lor cel mai mare a fost să devină părinți. Acest lucru avea să se transforme într-o adevărată luptă. Alina Laufer a născut prematur gemeni și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-ți ține în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor. Alina Laufer, fosta iubită a lui Jorge, s-a căsătorit în 2013 cu actualul ei soț, Ilan. În prezent, cei doi sunt părinți unor gemeni, pe care vedeta i-a adus pe lume prematur. Alina Laufer a născut prematur, această experiență fiind una deosebit de dificilă din punct de vedere emoțional. Vedeta a mărturisit recent provocările și suferințele pe care le-a trăit după ce i-a adus pe lume pe cei doi copii.

"Mi-a venit să plâng, încăpeau într-o palmă". Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor"Mi-a venit să plâng, încăpeau într-o palmă". Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor

Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a născut

Alina Laufer a adus pe lume doi copii, alături de soțul ei Ilan. Vedeta a povestit, recent, suferințele prin care a trecut pentru a deveni mamă. Alina Laufer a născut prematur, iar medicii s-au luptat pentru a-i ține în viață pe gemeni.

Perioada nașterii a fost și ea una dificilă, însă nici acolo nu mi-am pierdut speranța. Am rămas pozitivă, am avut încredere în medici.Eu îmi spuneam că nu am așteptat 10 ani să rămân însărcinată și nu o să mă lase Dumnezeu într-un moment ca acela. Am stat 2 luni în spital, pe care nu le regret deloc. Aș fi stat și 1 an dacă era nevoie, pentru copiii mei.

Citește și: Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță, în Turcia:„Am făcut rezervare la un restaurant și am…’

Citește și: Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer și cum arăta înainte:„Mi-ar fi benefic’

Citește și: Oana Roman și sora ei, Catinca, nu își mai vorbesc deloc. Care e motivul: „Peste asta nu pot să trec. I-am interzis accesul peste tot”

Citește și: Cum se menține în formă Elwira Petre, la 41 de ani. La ce trucuri apelează: „Credeam că la primul rid apărut o să fug la esteticieni, dar…'

Mi-a venit puțin să plâng când i-am văzut prima dată în salonul de Terapie Intensivă. Erau atât de ușori, îmi încăpeau într-o palmă…dar nu am plâns, nu voiam să mă simtă plângând. Dar da, erau foarte, foarte mici„, a spus Alina Laufer, potrivit Ciao.ro.

Alina Laufer vrea să mai aibă copii

Alina Laufer a declarat, că, în ciuda provocărilor prin care a trecut la prima naștere, și-ar mai dori să mai aibă un copil. Vedeta a menționat că și-ar dori ca gemenii ei să mai aibă un frățior sau o surioară.

Da, aș mai face, dar nu 2 odată. A fost destul de greu, pentru ei în primul rând. Și acum, recunosc, că și pentru noi a fost greu. După ce i-am născut, când erau bebeluși, a fost destul de complicat… Vorba lui Ilan, nu faci totul la dublu, faci la puterea a doua. Este la pătrat. Totul este mult mai greu. Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți.„, a menționat Alina Laufer, potrivit aceleiași surse.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă