Drama prin care a trecut Simona Hapciuc: "Am ajuns să dorm în parcul Obor''

Publicat pe

Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor România, a dezvăluit prin ce greutăți a trecut în perioada adolescenței. Înainte cu mult timp de a deveni celebră, blondina a recunoscut că a fost nevoită să doarmă și pe străzi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc nu a avut o viață tocmai ușoară! Dacă în prezent își permite orice moft, în trecut, fosta concurentă de la Survivor a avut mult de suferit. În perioada adolescenței a dormit și pe străzi și abia dacă avea bani de mâncare.

Drama prin care a trecut Simona Hapciuc: "Am ajuns să dorm în parcul Obor''Drama prin care a trecut Simona Hapciuc: "Am ajuns să dorm în parcul Obor''

Greutățile prin care a trecut Simona Hapciuc

În cadrul unei emisiuni tv, Simona Hapciuc a dezvăluit că perioada copilăriei a marcat-o profund. Blondina a povestit că mama a părăsit-o la vârsta de 3 ani și a plecat în străinătate. La scurt timp, și tatăl ei a plecat în Italia. Deși era doar o copilă, Simona Hapciuc a rămas în grija bunicilor paterni, la Suceava.

„Am fost lăsată la părinții ei, în Iași, apoi am fost furată de tatăl meu, fiind dusă la bunicii paterni, în Suceava, unde am crescut până la 16 ani. A fost o copilărie plină de bătăi, plină de muncă, proveneam dintr-o familie săracă.

Tata s-a recăsătorise când eu aveam 6 ani și a plecat cu noua familie în Italia.”, a declarat Simona Hapciuc, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Simona Hapciuc și-a făcut testamentul: „Mi-am luat măsuri, să nu ajungă copilul la stat”

Citește și: Ce se întâmplă între Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor după ce s-a zvonit că sunt împreună: „E supărată pe mine'

Citește și: Diana Enache, adevărul despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache: „Nu pune presiune pe mine, mai mult pe…”

Citește și: Din ce trăiește Dana Marijuana, după ce a pierdut afacerea cu bijuterii: „O ducem greu cu toții”

Greutățile prin care a trecut Simona Hapciuc. A dormit pe străzi

După ce a plecat din casa bunicilor, viața Simonei Hapciuc a continuat să fie una dificilă. A trebuit să muncească pentru a se întreține, iar la un moment dat a ajuns pe străzi, trăind doar cu 3 lei pe zi.

„Am început să muncesc ca ospătar, mergeam de la 9 seara până la șapte dimineața, dormeam până la 12, apoi mergeam de la 2 la liceu până la 7 seara, când mergeam la muncă.

Așa am ținut-o doi ani, apoi m-am lăsat de muncă pentru a învăța pentru Bac. Eu am studiat actoria. Am venit în București, m-am angajat la o cofetărie. M-am bazat pe o verișoară de-a mea, că mă va primi la ea. Mi-a zis să mă descurc, aveam un loc de muncă, dar nu aveam bani de chirie. Așa am ajuns să dorm câteva zile în parcul Obor. Trăiam cu 3 lei pe zi. Mai mâncam resturile de la muncă. Când ploua, stăteam sub pasajul Obor, situația era deplorabilă.”, a mai adăugat fosta Faimpasă de la Survivor România.

Simona Hapciuc își crește singură fiul

Simona Hapciuc s-a despărțit de iubitul său chiar în momentul în care a aflat că va avea un copil. Actrița este acum o mamă singură, la 31 de ani.

”Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Dar am o legătură specială cu copilul meu. Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile, declara ea la începutul competiției.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter