Diana Enache, adevărul despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache: "Nu pune presiune pe mine, mai mult pe..."

Publicat pe

Diana Enache, fiica solistului Adrian Enache, a împlinit 25 de ani și s-a transformat într-o tânără seducătoare cu planuri mari de viitor. În ultimii ani, Diana Enache a apărut destul de des în lumina reflectoarelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, Diana Enache a povestit ce relație are cu tatăl său, mai ales că artistul a divorțat de mama ei în urmă cu mulți ani. Tânăra a mărturisit că are o relație foarte apropiată cu tatăl său, pe care îl consideră un frate mai mare. 

Diana Enache, adevărul despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache: "Nu pune presiune pe mine, mai mult pe..."Diana Enache, adevărul despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache: "Nu pune presiune pe mine, mai mult pe..."

„Suntem foarte apropiați, este fratele meu mai mare, este tata, vorbesc totul cu el, suntem transparenți și ne-a ajutat mereu chestia asta. Ne înțelegem foarte bine. Tata zice că dacă eu sunt fericită și dacă aleg cu sufletul, nu pe interes cum se face în ziua de azi, el e mulțumit.

Dacă eu zâmbesc, el e bine. Nu pune presiune pe mine, mai mult pe libertate. Vrea ca iubitul meu să semene cu el, să fie frumos, să facă sport și să-i placă viața', a declarat Diana Enache la Antena Stars.

Citește și: Copiii lui Adrian Enache, prima apariție la TV, împreună. Cum arată Diana și David

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților. Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Crina Abrudan de la 'Splash, vedete la apă'. Tot ce nu știi despre ea

Diana Enache, adevărul despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache

Diana Enache spune că seamănă mult cu tatăl ei. Îi place să zâmbească și este genul de om care face tot ce îi stă în putință, astfel încât lucrurile să iasă perfect.

„Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat. Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect”, mai declara Diana Enache.

Cum se înțelege Diana Enache cu Iuliana Marciuc

Diana Enache a vorbit despre divorțul dintre părinții ei, dar și despre relația ei cu Iuliana Marciuc, partenera actuală a tatălui său.

„Sunt o femeie aproape în toată puterea cuvântului, pentru că anul acesta împlinesc 25 de ani, şi îţi pot spune că avem o relaţie civilizată.

N-am fost nici primul, nici ultimul copil ai cărui părinţi au divorţat. Mai ales că ai mei se înţeleg mai bine de când s-au despărţit. Nu a fost un final cu scandal, cu bătai, cu lucruri din astea odioase. Nu pot spune că nu m-a marcat, dar asta s-a întâmplat mai mult din cauza presiunii mediatice. Jurnaliştii stăteau în faţa blocului, aşa că nu a fost un moment tocmai uşor. Dar am învăţat şi de aici ceva’, a spus ea, într-un interviu acordat OkMagazine.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter