Ramona Olaru, asistenta de la "Prietenii de la 11", este căsătorită de 3 ani. Îşi ţine soţul ascuns

Publicat pe

Încă o despărțire neașteptată în showbizul autohton! Ramona Olaru, simpatica asistentă sexy de la „Neatza', se află în pragul despărțirii. Soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar, totul, se pare, din cauza unor dezvăluiri compromițătoare…

Recent, Ramona Olaru  povestea într-un interviu pentru VIVA!  despre soțul ei și despre povestea lor de dragoste: „De 5 ani, sunt căsătorită de 3 ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa… Heeeei, hai să ne distrăm, iar el e aşa, nu vreau, stai departe de mine. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă.’

Surprinsă în flagrant!

Iată însă că, recent, fanii simpaticei blonde au fost luați prin surprindere de o veste greu de crezut. Conform cancan.ro, soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar și nu ar mai exista cale de întors! Se pare că motivul ar fi niște imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din București.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce tânărul, într-un moment de neatenție al Ramonei, i-a ridicat rochia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, în timp ce blondina nu a părut deloc deranjată. Nu știm dacă acesta este motivul sau doar picătura care a umplut paharul, cert este că Bogdan, soțul vedetei Antenei 1, ar fi decis să bage divorț la notar, conform cancan.ro.

Drama Ramonei Olaru. Nu a putut rămâne însărcinată

„Am avut o perioadă de vreun an de zile în care eram fiartă să rămân însărcinată. Eram stresată pe chestia asta, şi chiar şi medicul meu îmi spunea tot timpul că nu o să se întâmple lucrul asta…la cât sunt de disperată şi de stresată să rămân însărcinată. Şi am renunţat la ideea asta, să o fortez…o să se prindă atunci când o să vrea Dumnezeu.”, a mai adăugat ea despre marele moment în care va deveni mamă.

FotoȘ VIVA!, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter