Ramona Olaru, asistenta de la „Prietenii de la 11”, este căsătorită de 3 ani. Îşi ţine soţul ascuns

Publicat pe
Ramona Olaru, asistenta de la

Ramona Olaru, asistentă într-o emisiune de la Antena 1, a ascuns presei faptul că de 5 ani de zilşe trăieşte o poveste de iubire. Este chiar şi căsătorită, chiar de 3 ani de zile. Se iubeşte în secret şi este fericită. A avut şi mari planuri pentru a deveni mamă. 

Ramona Olaru este căsătorită de 3 ani de zile. Exclusiv pentru VIVA!, ea a dezvăluit de ce îşi ţine relaţia departe de camerele de filmat.

„De 5 ani, sunt căsătorită de 3 ani aproape..cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…heeeei, hai să ne distrăm, iar el e aşa, nu vreau, stai departe de mine. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă.”, a spus ea.

 

Drama Ramonei Olaru. Nu a putut rămâne însărcinată

„Am avut o perioadă de vreun an de zile în care eram fiartă să rămân însărcinată. Eram stresată pe chestia asta, şi chiar şi medicul meu îmi spunea tot timpul că nu o să se întâmple lucrul asta…la cât sunt de disperată şi de stresată să rămân însărcinată. Şi am renunţat la ideea asta, să o fortez…o să se prindă atunci când o să vrea Dumnezeu.”, a mai adăugat ea despre marele moment în care va deveni mamă.