Ramona Olaru, asistenta de la „Prietenii de la 11”, este căsătorită de 3 ani. Îşi ţine soţul ascuns

Publicat pe

Încă o despărțire neașteptată în showbizul autohton! Ramona Olaru, simpatica asistentă sexy de la „Neatza', se află în pragul despărțirii. Soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar, totul, se pare, din cauza unor dezvăluiri compromițătoare…

Recent, Ramona Olaru  povestea într-un interviu pentru VIVA!  despre soțul ei și despre povestea lor de dragoste: „De 5 ani, sunt căsătorită de 3 ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa… Heeeei, hai să ne distrăm, iar el e aşa, nu vreau, stai departe de mine. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă.’

Surprinsă în flagrant!

Iată însă că, recent, fanii simpaticei blonde au fost luați prin surprindere de o veste greu de crezut. Conform cancan.ro, soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar și nu ar mai exista cale de întors! Se pare că motivul ar fi niște imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din București.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce tânărul, într-un moment de neatenție al Ramonei, i-a ridicat rochia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, în timp ce blondina nu a părut deloc deranjată. Nu știm dacă acesta este motivul sau doar picătura care a umplut paharul, cert este că Bogdan, soțul vedetei Antenei 1, ar fi decis să bage divorț la notar, conform cancan.ro.

Drama Ramonei Olaru. Nu a putut rămâne însărcinată

„Am avut o perioadă de vreun an de zile în care eram fiartă să rămân însărcinată. Eram stresată pe chestia asta, şi chiar şi medicul meu îmi spunea tot timpul că nu o să se întâmple lucrul asta…la cât sunt de disperată şi de stresată să rămân însărcinată. Şi am renunţat la ideea asta, să o fortez…o să se prindă atunci când o să vrea Dumnezeu.”, a mai adăugat ea despre marele moment în care va deveni mamă.

FotoȘ VIVA!, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro