Pepe își dorește al treilea copil. Motivul pentru care Raluca Pastramă amână să rămână însărcinată

Publicat pe

Pepe are o familie extrem de frumoasă alături de Raluca Pastramă. Acesta este tatăl a două fetițe minunate. A anunțat acum că își dorește și al treilea copil. A explicat și care este motivul pentru care tot amână această bucurie care ar putea veni în viețile lor. 

Pepe a făcut dezvăluiri despre familia lui frumoasă. Toate merg bine atât pe plan profesional, dar mai ales persoanl. Fetițele cresc frumos, merg la școală și la grădiniță, iar soția se ocupă de afacerea pe care o au în Capitală.

El a spus că își dorește și al treilea copil, dar Raluca amână deoarece îi este destul de greu și cu fetițele. Ține și la silueta ei.

„A fost pe sală imediat ce a născut-o pe Maria. Se îngrăşase la naştere şi face sport. A născut al doilea copil, are dreptul şi ea la silueta ei şi la tinereţea ei. Şi eu am dreptul la al treilea copil, e mai complicat. Probabil mai târziu, momentan e greu cu doi. N-o pot obliga. Despre ea e vorba, la mine ar fi simplu. (…)

Să o iei de la capăt acum cu al treilea, după doi copii, implică anii ăştia frumoşi pe care îi ai şi de care vrem şi noi să ne bucurăm, ca şi cuplu. Abia am scăpat de prima perioadă în care plâng copiii noaptea. E mai uşor acum cu fetele, sunt măricele. Vorbesc, sunt la şcoală, la grădiniţă. Am un şofer care o duce pe Maria la şcoală, iar Raluca şi Rosa merg împreună la grădiniţă', a spus Pepe la Antena Stars.

Ce mari au crescut fetele lui Pepe şi ale Ralucăi Pastramă

În vârstă de 39 de ani, Pepe şi-a fost o familie frumoasă, cea pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. Chiar dacă are o carieră de succes, micuţele lui sunt cele care îl fac pe deplin fericit.

Maria şi Rosa Alexandra sunt pline de viaţă, deştepte şi au moştenit o mulţime de trăsături de la mama, dar şi de la tatăl lor. Au crescut extrem de mult, acum sunt domnişoare adevărate. Poartă rochiţe elegante, dar şi costume de schi iarna. De foarte multe ori, cele două s-au îmbrăcat la fel, precum gemenele.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter