După despărțirea de Selena Gomez, The Weeknd o vrea înapoi pe Bella Hadid!

Publicat pe

Acum, când Selena Gomez pare să fie mai fericită ca niciodată în compania fostului său iubit, Justin Bieber, iată că și The Weeknd, se pare, optează pentru ciorba reîncălzită, dorind să se împace cu fosta. După despărțirea de Selena, The Weeknd o vrea înapoi pe Bella Hadid și, după cum spun apropiații săi, și-a făcut un scop din asta.

 

15 February 2016 - The Weeknd și Bella Hadid, la Premiile Grammy.

15 February 2016 – The Weeknd și Bella Hadid, la Premiile Grammy.

Acum, când relația dintre Selena Gomez și The Weeknd e deja istorie, avem parcă un sentiment de déjà-vu, pentru că și fosta relație a rapperului, cea cu supermodelul Bella Hadid, s-a terminat din același motiv: programul profesional diferit, care a fost cel mai mare dușman al relației în ambele situații. Paradoxal, atât el, cât și Selena au uitat că fostele lor relații nu au funcționat și acum încearcă să reanimeze vechile povești de dragoste. În timp ce Selena (25) se afișează deja peste tot cu Justin Bieber (23), The Weeknd (27) nu a reușit încă să reintre în grațiile Bellei (21), dar, după cum mărturisesc prietenii săi, nu se dă bătut.

 

Selena Gomez și The Weeknd, îndrăgostiți și fericiți.

 

Conform unei surse citate de publicația Life & Style,  The Weeknd, aka Abel Tesfaye, este tot mai prezent în ultima vreme în viața fostei sale iubite: Bella primește non-stop mesaje și telefoane (n.r. – de la The Weeknd). O vrea înapoi.' Oricât de flatant ar fi acest lucru pentru Bella Hadid, există totuși un mic impediment, iar acesta se numește Drake (31), noul presupus iubit al supermodelului, alături de care se spune că este foarte fericită. Cu siguranță vă amintiți că Drake a ținut săptămâni la rând prima pagină a tabloidelor, atunci când s-a zvonit că era noul boy-toy al lui Jennifer Lopez, așadar Abel are o concurență extrem de puternică în cel ce i-a fost cândva prieten.

 

Selena Gomez și Justin Bieber, împreună. Prima dragoste nu se uită niciodată!

 

Sursele susțin însă că pentru rapper este foarte important să regleze lucrurile între el și Bella. Nu neapărat să aibă întâlniri romantice cu ea, prioritatea lui este să reconstruiască relația lor de prietenie. A căutat-o, chiar a rugat câțiva prieteni comuni să o convingă să stea de vorbă cu el. E într-o pauză de turneu acum și speră să o vadă.' Nu ne putem abține să ne întrebăm cine ar putea crede că tot ce vrea The Weeknd de la fosta lui iubită super-sexy e o relație de prietenie. Cu siguranță, nu și Drake, actualul ei presupus iubit, așa că ne așteptăm la o reacție deloc amicală…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter