Andreea Marin, apariție extrem de sexy la un eveniment. Decolteul adânc al vedetei a atras toate privirile

Publicat pe

De când iubește din nou, Andreeea Marin radiază și este din ce în ce mai sexy. Ultima sa apariție la o gală i-a lăsat pe toți muți de uimire, iar Cătălin Botezatu nu și-a mai putut lua ochii de la ea.

Andreea Marin are foarte mare grijă de silueta ei. Face mult sport, iar de ceva timp și-a schimbat și stilul vestimentar, adoptând ținute tot mai sexy. Așa a făcut și miercuri seară când, la Gala Performanței și a Excelenței, a purtat o rochie mulată și extrem de decoltată.

Zâna a ales o crație Cristallini, formată dintr-o rochie de catifea verde închis, care îi punea în evidență talia și cu umerii goi. Însă nimeni nu și-a putut lua privirea de la decolteul generos al vedetei, iar unul dintre bărbații care au stat lângă ea a fost chiar Cătălin Botezatu, cunoscut pentru faptul că este mereu înconjurat de femei frumoase.

Cei doi s-au fotografiat împreună și au fost extrem de zâmbăreți. Mai mult, se vede că Andreea este din nou îndrăgostită: a întinerit și este radiantă la fiecare apariție.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter