„Aniversarea“, cel mai nou film semnat Dan Chișu, în cinematografe!

Publicat pe

Cel mai nou film semnat de Dan Chișu, „Aniversarea, poate fi văzut de mâine, 10 noiembrie, în premieră în cinematografe, acesta fiind ultimul film în care apare marele actor Mircea Albulescu și o producție ce are o distribuție de excepție.

 

„Cred că am înțeles cum vreau să-mi fac filmele', spunea Dan Chișu, care, în calitate de regizor și scenarist al filmului „Aniversarea', a strâns o distribuție de excepție: Răzvan Vasilescu, Coca Bloos, Lucian Ifrim, Emanuel Pârvu, Marian Râlea, Dana Voicu, Rodica Lazăr, Constantin Cojocaru, Mihai Constantin, Mircea Andreescu, Emilia Dobrin, Dana Dembinski și Gheorghe Ifrim vor spune o poveste în egală măsură comică și dramatică, pe care spectatorii o vor urmări cu sufletul la gură.

Mircea Albulescu, în ultimul său film.

 

„Fac fime așa cum simt, nu așa cum cred că i-ar plăcea unuia sau altuia sau gândindu-mă la eventualul traseu festivalier al filmului', spune Dan Chișu într-unul dintre interviurile sale. Am lucrat pentru ANIVERSAREA niște ani buni, am trecut prin mai multe variante de scenariu și mi-am luat timp să adun distribuția. Filmările au avut loc în 2015 și s-au prelungit ceva timp și după dispariția Domnului Albulescu, fiind nevoiți să refilmăm niște secvențe pentru a putea da coerență filmului. Recunosc că îmi place cel mai mult filmul în forma lui actuală și vă invit să-l vedeți în cinematografe!', a declarat Dan Chișu.

 

Secvență din filmul „Aniversarea”

 

„Aniversarea a avut de curând premiera internațională la Varșovia, unde a primit aprecieri din partea publicului și a presei de specialitate, iar în țară a putut fi văzut până acum în câteva proiecții speciale la Festivalul Internațional de Film Transilvania și Anonimul IFF. Începând de vineri, 10 noiembrie, spectatorii din Bucureşti, Baia Mare, Botoşani, Brăila, Caransebeş, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Iaşi, Oraviţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Reşiţa, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara şi Vulcan pot vedea cel mai nou film semnat de Dan Chişu în premieră în oraşul lor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter