Dwayne “The Rock” Johnson a sărbătorit Ziua Femeii într-un mod special. Ce fetiță superbă are actorul!

Publicat pe

E greu de crezut că un bărbat de talia lui poate ascunde în spatele mușchilor săi de culturist un munte de sensibilitate, dar iată că o dovedește de fiecare dată! Dwayne The Rock' Johnson a sărbătorit Ziua Femeii într-un mod special, alături de fiica lui cea mică, un copil superb, spre deliciul fanilor și mai ales al fanelor…

 


Dwayne The Rock' Johnson este înconjurat de femei, și nu doar pe platoul de filmare ci și acasă, actorul fiind extrem de apropiat de mama lui, de iubită și de cele două fiice ale sale. Ca atare, fostul wrestler profesionist sărbătorește în fiecare an Ziua Femeii alături de ființele dragi lui, aducându-le omagii impresionante. Dacă anul trecut actorul a postat pe Instagram un colaj fotografic cu familia lui, postare ce a adunat aproape 1 milion de like-uri, iată că nici anul acesta nu s-a lăsat mai prejos, surprinzându-și fanii cu un filmuleț în care are un dialog înduioșător cu fiica lui de 2 ani, Jasmine. Iată ce mesaj le transmite Dwayne femeilor: Fiecărei femei din lume – de toate vârstele și de toate rasele. Vă stau alături cu mândrie pentru a vă onora, proteja și respecta mereu. În special pe iubitele vieții mele de acasă. Acum, dacă o pot face pe Jazzy (n. red.: Jasmine) să spună că tatăl ei este cel mai frumos, mai strălucit și mai sexy bărbat din lume, atunci totul este OK', a glumit el. Tot ce a reușit să scoată clar de la Jasmine a fost însă Girl Power (Puterea fetelor), dar s-a declarat mulțumit. Chiar dacă Jazzy nu a reușit, putem să-i confirmăm noi… Chiar este așa cum a zis și ceva pe deasupra, iar asta o confirmă și dedicația pe care actorul le-a făcut-o tuturor femeilor de 8 Martie.

„Lumea este un loc mai bun datorită vouă!”

Dwayne The Rock' Johnson a sărbătorit Ziua Femeii într-un mod la fel de special și anul trecut. Alături de colajul fotografic cu mama lui, Ata, iubita, Lauren Hashian, și cele două fiice, Simone și Jasmine, actorul a postat și o declarație care le-a făcut pe fanele sale să lăcrimeze: „Nu trece nicio zi fără să mă gândesc la femeile din viața mea și să constat cu uimire că sunt cel mai norocos individ de pe fața Pământului. Provin dintr-o familie cu femei frumoase, puternice, diverse și inteligente. Ele mă inspiră și mă provoacă zilnic să devin un bărbat mai bun și un tată-model. Dragostea și respectul meu pentru ele sunt nemărginite. Lumea este un loc mai bun datorită vouă și sunt un bărbat foarte recunoscător că vă pot fi alături. Tuturor doamnelor de orice vârstă și orice rasă din lume… VĂ MULȚUMESC! Vă îmbrățișez și vă iubesc! #InternationalWomensDay'. Alte cuvinte sunt de prisos!

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter