E OFICIAL! Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe la Acces Direct. Vedeta și-a luat ”la revedere” de la telespectatori

Publicat pe

Însărcinată în 29 de săptămâni, Simona Gherghe a prezentat astăzi ultima ediție 'Acces Direct', înainte de a intra în concediu prenatal. După îndelungi speculații, s-a anunțat oficial cine va prelua cârma emisiunii. Este vorba despre nimeni alta decât Cristina Cioran.

Simona Gherghe este însărcinată în șapte luni și, deși o fire dinamică și pasionată de televiziune, a venit timpul să intre în concediu prenatal. Astăzi, vedeta a prezentat ultima sa ediție 'Acces Direct', în cadrul căreia a anunțat totodată cine va prelua cârma emisiunii.

cine a înlocuit-o pe Simona Gherghe la Acces Direct

Simona Gherghe are o fetiță, Ana Georgia, și în scurt timp va aduce pe lume un băiețel

Cine este noul prezentator 'Acces Direct'

După îndelungi speculații, iată că noul prezentator este Cristina Cioran. La prima sarcină, blonda a fost înlocuită de Mirela Vaida, însărcinată acum la rândul ei cu al treilea copil.

„O să îmi fie dor de platou, de starea de live, de colegii de emisiune, dar, pe de altă parte, mă bucur că o să am timp pentru mine să mă aşez, să pregătesc venirea pe lume a bebeluşului, să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de complicat când o să apară şi bebe doi', declara Simona Gherghe pentru Antena Stars.

Cristina Cioran Acces Direct

Cristina Cioran, noua prezentatoare Acces Direct

Simona Gherghe se pregătește să aducă pe lume un băiețel

Simona Gherghe s-a căsătorit în aprilie 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic, căruia i-a oferit o fetiță, Ana Georgia, născută pe 23 mai 2017. Peste două luni, cei doi îți vor ține în brațe băiețelul, ce va primi, așa cum a dezvăluit Simona la începutul anului, numele de Ioan.

Foto: arhiva VIVA!, arhiva personală a vedetei

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter