Cristina Cioran, prima apariție la "Acces Direct" după ce i-a luat locul Simonei Gherghe care intră în concediu de maternitate

Publicat pe

Cristina Cioran va prezenta emisiunea „Acces Direct”. Simona Gherghe intră în concediu de maternitate. În puțin timp ea va aduce pe lume al doilea său copil. A vrut să se asigure că show-ul de la Antena 1 rămâne pe mâini bune. 

 

Cristina Cioran, prima apariție la "Acces Direct" după ce i-a luat locul Simonei Gherghe care intră în concediu de maternitateCristina Cioran, prima apariție la "Acces Direct" după ce i-a luat locul Simonei Gherghe care intră în concediu de maternitate

 

Simona Gherghe este însărcinată în șapte luni și, deși o fire dinamică și pasionată de televiziune, a venit timpul să intre în concediu prenatal. Astăzi, vedeta a prezentat ultima sa ediție ‘Acces Direct’, în cadrul căreia a anunțat totodată cine va prelua cârma emisiunii: Cristina Cioran. 

 

„Așteptarea a luat sfârșit. Sunt emoționată, am primit o mulțime de mesaje. Nu vă mai țin pe jar pentru că vreau să o invit în platou pe noua prezentatoare.”, a spus Simona Gherghe, în momentul în care a decis să predea ștafeta.

 

M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, și abia aștept să încep emisiunea. Am ceva emoții, pentru că nu este ușor să le prezinți telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoțional. Însă abia aștept să înceapă această perioadă din viața mea', spune Cristina Cioran.

Noua prezentatoare de la „Acces Direct” intră în rol de luni, atunci când ea va modera emisiunea prezentată de ani la rând de Simona. Cristina Cioran a pășit astăzi în platou cu zâmbetul pe buze. Este foarte fericită de faptul că a revenit în televiziune după ani în care nu a mai cochetat așa de mult cu această industrie.

Cristina Cioran a făcut echipă în trecut cu Dan Capatos, prezentatorul de la Xtra Night Show. Cei doi au prezentat acum ani de zile matinalul de la Antena 1. Iată că ea reușește acum să modereze o emisiune de succes.

Simona Gherghe se pregătește să aducă pe lume un băiețel

Simona Gherghe s-a căsătorit în aprilie 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic, căruia i-a oferit o fetiță, Ana Georgia, născută pe 23 mai 2017. Peste două luni, cei doi îți vor ține în brațe băiețelul, ce va primi, așa cum a dezvăluit Simona la începutul anului, numele de Ioan.

Foto: Facebook, Captură video 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter