Elena Băsescu, despre relația cu iubitul ei și fiica lor, Anastasia: ”Seamănă cu Cătălin și cu tata”

Publicat pe
Elena Băsescu, despre relația cu iubitul ei și fiica lor, Anastasia: 'Seamănă cu Cătălin și cu tata'Elena Băsescu, despre relația cu iubitul ei și fiica lor, Anastasia: 'Seamănă cu Cătălin și cu tata'

După ce în vara lui 2018 a adus pe lume cel de-al treilea copil, dăruindu-i iubitului ei, Cătălin Tomata, o fetiță, Elena Băsescu a avut foarte puține apariții publice. Recent, însă, fiica fostului președinte al României a vorbit despre viața de mamă a trei copii și despre relația pe care o are cu iubitul ei, cu 12 ani mai tânăr.

Elena Băsescu traversează una dintre cele mai fericite perioade din viața sa, dar și una dintre cele mai ocupate. Pe lângă viața de mamă, își ajută și logodnicul în noua lui afacere, o pizzerie din București, și recent și-a lansat o colecție de haine pentru mame și copii.

Elena Băsescu, despre cei trei copii ai săi și relația cu iubitul

Fiica fostului președinte Traian Băsescu a vorbit la Kanal D  despre fiica pe care o are cu Cătălin Tomata, Anastasia, care în iunie împlinește un an, despre Sofia și Traian Jr, dar și despre partenerul său de viață.

'Anastasia este un copil foarte vesel! E activă. Dimineața ne trezim toți la 6 și jumătate, Sofia și Traian merg la grădiniță. Ne pregătim pentru plecare. Eu îi duc la grădiniță. Îi duc la 8 și îi iau la 17. Dorm acolo, stau la grădiniță la program prelungit. Eu stau cu Anastasia cât ei sunt la grădiniță. (…) Ochii albaștri sunt ai tatălui meu. E copil dezvoltat, are fizionomia tatălui ei. Seamănă cu Cătălin și cu tata. Niciun copil nu a luat multe de la mine. (…)Sofia și Traian sunt omogeni, se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei. Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască', a declarat EBA, care nu exclude reluarea carierei în politică, însă după ce copiii vor mai crește.

În același timp, Elena Băsescu a avut numai cuvinte de laudă pentru tatăl ei, Traian Băsescu, pe care l-a descris ca pe un bunic implicat, răbdător, sever când vine vorba de educație și atent să nu-și răsfețe excesiv nepoții.

Elena Băsescu: 'Cătălin nu a vrut să asiste la naștere, mi se pare ceva mult prea intim'

Iată ce a mărturisit la Teo Show Elena Băsescu despre iubitul ei, Cătălin Tomata: 'Are talent de afacerist, își gestionează singur afacerile. Muncește mult, îl susțin. De când a apărut Anastasia, și-a dorit să facă ceva și pentru copil, nu doar pentru el. Cele mai frumoase momente au fost la maternitate, când s-a născut Anastasia. Nu a vrut să asiste la naștere, nici eu nu mi-am dorit asta. Mi se pare ceva mult prea intim.'

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și:

Valentina Pelinel, prima apariție după nașterea gemenelor. A slăbit enorm, iar suferința i se citește pe chip

E OFICIAL! Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe la Acces Direct. Vedeta și-a luat 'la revedere' de la telespectatori

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter