Ea este Mary cea cu vino-ncoa'! Britanica de 46 de ani are un soţ, un logodnic şi doi iubiţi oficiali: "Iubirea nu trebuie limitată!"

Publicat pe

Mary Crumpton este adepta curentului care, în lumea ei se cheamă „poliamor”, în timp ce pentru alți oameni se traduce „înșelat”. Astfel, britanica de 46 de ani are atât de multă iubire de împărtășit, încât are un soț, un logodnic și doi iubiți oficiali. Despre cei neoficiali nu se știe, deocamdată nimic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mary Crumpton a crezut întotdeauna că va avea un singur soț toată viața, însă acest lucru nu s-a întâmplat. A fost căsătorită cu un bărbat, însă mariajul lor a eșuat. 'Am crescut într-o familie tradițională. Aveam iubiți și eram monogamă. Am crezut că voi avea un singur soț, toată viața', a mărturisit femeia din Marea Britanie.

Ulterior, ea a cunoscut un alt bărbat, care i-a devenit și soț, dar nu s-a muțumit cu atât. Mary a descoperit, la 29 de ani, că se poate îndrăgosti de mai multe persoane, iubindu-le cu aceeași intensitate, spune ea, pe toate de-odată. Și i-a spus acestei situații „poliamor”!

Astfel, poliamorul înseamnă să ai mai multe relaţii amoroase, în care toţi partenerii sunt în cunoştinţă de cauză şi îşi exprimă acceptul.

Am ieşit cu un grup de prieteni şi şi-a făcut apariţia o fată cu mai mulţi parteneri. Niciodată nu mai auzisem de aşa ceva', povestește Mary.

Acum are 46 de ani și spune că este extrem de fericită cu alegerile sale amoroase! Prin urmare, Mary Crumpton are, pe lângă soț, și un logodnic şi locuiesc toţi trei împreună. În plus, Mary poartă și două verighete, câte una pentru fiecare dintre cei bărbați cu care se află în relații serioase.

Citeste si: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste: „Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”/ EXCLUSIV

Mai mult, Mary cea cu vino-ncoa’ mai are şi alţi doi iubiți oficiali. Invitată la o emisiune televizată, femeia a povestit că fiecare relaţie a ei se bazează pe iubire şi nu pe atracţie fizică. În plus, britanica este de părere că mai rău este să ai o relaţie extraconjugală în secret decât să fii poliamoros.

„Ştim că iubirea noastră nu este limitată. Iar eu am descoperit că pot iubi mai mult de o persoană. Încerc să îmi împart timpul în aşa fel încât să le ofer dragoste şi respect.', spune Mary.

Ea este Mary cea cu vino-ncoa'! Britanica de 46 de ani are un soţ, un logodnic şi doi iubiţi oficiali: "Iubirea nu trebuie limitată!"Ea este Mary cea cu vino-ncoa'! Britanica de 46 de ani are un soţ, un logodnic şi doi iubiţi oficiali: "Iubirea nu trebuie limitată!"

Mary este căsătorită cu Tim (45 ani) din 2013, în ciuda faptului că ea avea un iubit, pe John (55 ani) din 2011. Ba mai mult, ea și John vor să se căsătorească simbolic. De asemenea, ea mai are doi iubiți, Michael și James, de 65 de ani, respectiv 75 de ani.

Cum se împarte Mary între cei patru bărbați

Mary Crumpton spune că nu este deloc dificil să trăiești cu patru bărbați, mai ales că fiecare dintre ei are tehnica proprie de a face dragoste cu ea, ceea ce o încântă.

„În unele nopți dorm cu soțul meu, în altele cu logodnicul. Sunt momente când vreau să dorm cu Michael și merg acasă la el, iar alteori mă duc în apartament la James. Însă, întotdeauna am grijă să existe câte o întâlnire ca la carte, o dată pe săptâmână, cu fiecare dintre ei. Fiecare este special în felul lui și nu pot spune pe care îl iubesc mai mult!”, spune Mary.

Acum, britanica spune că nu ar mai putea trăi în alt mod. În plus, îşi doreşte ca – în viitor – căsătoriile cu mai multe persoane să fie legalizate.

„Toți patru se înțeleg de minune! Nu există un mascul alfa în grupul nostru și asta mă bucură pentru că nu vreau stres în viața mea!”, spune Mary.

Unde mai pui că fostul soț susține modul de viață al lui Mary și spune că se bucură pentru ea că este fericită în felul acesta. În plus, fostul soț se înțelege bine cu toți cei patru bărbați din viața lui Mary.

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil. Prezentatorul TV a cucerit-o într-un mod inedit, dar ea a făcut primul pas

foto: YouTube, Twitter, manchestereveningnews.co.uk

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter