Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete! Cum a început povestea de dragoste dintre el și soția lui și de ce s-au căsătorit după 25 de ani de relație

Publicat pe

Pe Mihai Bobonete îl cunoaște toată lumea, mai ales din serialul Las Fierbinți, dar și din spectacolele de stand-up comedy pe care le susține. Puțini o cunosc, însă, pe frumoasa lui soție și pe cei doi copii, care îl împlinesc!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bobiță din Las Fierbinți are o soție superbă și doi copii adorabili: un băiat pe nume Ocatavian în vârstă de 10 ani și o fetiță de 6 ani pe nume Maria.

Înainte de a începe filmările pentru serial, actorul a petrecut timp în familie, alături de soție și cei doi copii. A postat și niște fotografii alb-negru de pe litoral, cu un mesaj emoționant în dreptul lor: 'Am găsit o fată frumoasă aici și de atunci suntem tot împreună”.

Citește și: Corina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști:„Am știut să îi țin la o distanță profesională' Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIV

Actorul a povestit în cadrul unui interviu cum a cunoscut-o pe Cătălina, cea care i-a devenit soție mulți ani mai târziu: „La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul'. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună', a spus Mihai Bobonete, potrivit click.ro.

Citește și: Oana Roman, o nouă apariție la piscină după ce a slăbit:cum arată în costum de baie

Mihai Bobonete și Cătălina sunt împreună de peste 25 ani, însă abia în 2003 au făcut cununia civilă, iar cununia religioasă 14 ani mai târziu.

„Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Așa că… am și uitat cum am cucerit-o. Nuntă efectiv am făcut-o în 2018, dar a durat că a trebuit să mă conving, știi… 25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți', ne-a spus actorul cu ceva timp în urmă.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Trandafir, la o lună după ce fost bolnavă de COVID-19

Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete! Cum a început povestea de dragoste dintre el și soția lui și de ce s-au căsătorit după 25 de ani de relațieCe familie frumoasă are Mihai Bobonete! Cum a început povestea de dragoste dintre el și soția lui și de ce s-au căsătorit după 25 de ani de relație

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter