Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, dezvăluie cum a fost la casting, acum 11 ani: „Oribil. Nu aveam aer, am înghețat”

Publicat pe

Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, dezvăluie cum a fost la casting, acum 11 ani. Ecaterinca Ladin joacă de 11 ani în serialul Las Fierbinți, de la Pro TV și toată lumea o identifică cu rolul Dalida. Actrița spune că toți cei care o opresc pe stradă sunt curioși de atmosfera de la filmări, dacă cei de acolo se amuză de propriile glume. Ecaterina Ladin a povestit cum a fost la preselecțiile de la Las Fierbinți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, dezvăluie cum a fost la casting, acum 11 ani. Actrița Ecaterina Ladin se simte ca într-o mare familie la locul de muncă. În spatele fiecărui episod din Las Fierbinți, care înregistrează audiențe record, se numără multe ore de filmare, actorii muncesc la foc automat ca totul să iasă bine.

Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, dezvăluie cum a fost la casting, acum 11 ani: „Oribil. Nu aveam aer, am înghețat'Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, dezvăluie cum a fost la casting, acum 11 ani: „Oribil. Nu aveam aer, am înghețat'

Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, dezvăluie cum a fost la casting, acum 11 ani

Actriță cu experiență, Ecaterinca Ladin spune că a avut emoții fantastice la preselecțiile pentru Las Fierbinți, acum 11 ani.

În primul rând a fost oribil la casting fiindcă nu țin minte nimic. Doamne, mă cheamă pentru un serial românesc, la casting, Dragoș Buliga! Ce vorbești! Mi s-au înmuiat genunchii!

Nu aveam aer, am înghețat! Am fost, deci nu țin minte secvența, nu țin minte ce am făcut. Știu că m-au sunat peste două săptămâni și mi-au zis că am luat proba! Și primul sezon a fost exact ca la casting.

Deci nu țin minte nimic. Stăteam cumințică cu textul, tremurând lângă rulotă, ca să nu încurc pe cineva și să nu mă dea afară de la film. Și, ușor – ușor, mi-am intrat în mână și deja e altă treabă, altă lejeritate, altă încredere. Și această încredere ne-o dau telespectatorii care se uită în număr atât de mare la noi„, a dezvăluit Ecaterinca Ladin pentru playtech.ro.

Citește și:Cum a enervat-o la culme Liviu Vârciu pe mama fiicei sale Carmina: „A zis că nu-i adevărat, că-i nebun!'

Citește și:Alin Oprea a pierdut procesul de defăimare intentat de fosta soție, Larisa Uță: „Ceea ce am trăit în ultimii trei ani este un coșmar’

Citește și:Dana Războiu a rămas cu sechele, după 17 ani de televiziune: „Cred că e foarte mult mercur acolo. Mulți colegi au făcut boli grave'

Ecaterina Ladin dezvăluit cum este atmosfera de la filmările Las Fierbinți

Ecaterinca Ladin susține că se distrează la filmările pentru Las Fierbinți, mai ales când actorii dau bâlbe, însă sunt și emoții pe platou.

Prima afirmație a celor care ne recunosc pe stradă sau pe unde ne văd: „Vai, ce vă distrați acolo! Ce muncă frumoasă, să te duci să râzi continuu!'

Da, ne distrăm, dar sunt zile când avem tone de text, nu îți e a mai face glume că nu ești sigur pe textul acela și ai emoții să iasă bine și să nu stea echipa după tine și să nu se tragă multe duble și tu să fii perfect ca să iasă lucrurile așa cum trebuie și în timpul stabilit.

Da, ne distrăm, sunt faze haioase, mai ales bâlbele de rigoare, că ne bâlbâim și fiecare reacționează la bâlbă diferit: unul aaa, altul înjură, altul se dă cu capul de perete, altul râde, altul se blochează, transmite bâlba celuilalt, celălalt coleg începe să se bâlbâie, astea sunt fazele cele mai comice și interesante. Dar ne și distrăm, dar și când e frig afară nu prea„, a dezvăluit Ecaterina Ladin.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă