Edith Gonzalez s-a tuns scurt din cauza unei boli foarte grave

Publicat pe

Celebra actriţa sud-americană Edith Gonzalez a fost diagnosticată recent cu cancer de col uterin. În vârstă de 51 de ani şi mama unei fetiţe, aceasta luptă pentru viaţa sa, păstrându-şi în continuare speranţa şi zâmbetul pe buze.

 

Actriţa care o interpreta pe Monica în serialul „Inimă sălbatică' a fost nevoită acum să renunţe la părul său lung pentru o tunsoare mai scurta, dar a găsit suficiente resurse pentru a fi optimistă.

 

Pe pagina sa de Instagram, actriţa a dezvăluit o fotografie cu noul său look, însoţită de un mesaj de încurajare atât pentru ea, cât şi pentru femeile care se confruntă cu această boală.

 

'Bună tuturor! Un pas înainte este un pas pentru viață! Am un look nou pentru noua mea viață. Pasul 1. Îmbracă-te! Pasul 2. Înveselește-te! Pasul 3. Fă-ți apariția și nu te da bătută niciodată!'

 

În mod evident, mesajul a ei a strâns numeroase comentarii, fanii spunându-i cât de frumoasă este şi dorindu-i însănătoşre grabnică.

 

Actriţa a suferit deja o operaţie de histerectomie, însă se pare că boala nu este încă ţinută sub control.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Edith Gonzalez s-a tuns scurt din cauza unei boli foarte graveEdith Gonzalez s-a tuns scurt din cauza unei boli foarte grave
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter