Edy, fiul lui Leo Iorga, este îngrijorat pentru mama lui: „Poate să își refacă viața”

Publicat pe

Marți, 2 noiembrie, s-au împlinit doi ani de când solistul legendarei trupe rock Compact, a plecat în lumea celor drepți. Edy, fiul cel mare al lui Leo Iorga a vorbit, într-un interviu recent, despre mama lui. Tânărul susține că fosta soție a solistului trebuie să își refacă viața sentimentală, pentru a își alina singurătatea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum doi ani, Leo Iorga avea să se stingă din viață, după ce ani la rând s-a luptat cu cancerul. Paula și cei doi băieți, Edy și Paul, i-au făcut parastasul la Cimitirul Bellu, acolo unde este înmormântat. Fosta soția a artistului a venit de la Constanța pentru a fi prezentă la slujba de pomenire. Din păcate, nu au mai făcut o masă cu preparatele preferate de regretatul artist, din cauza restricțiilor. Edy, fiul lui Leo Iorga, este îngrijorat pentru mama lui despre care spune că, din cauza situației actuale ar putea să se afunde în singurătate.

Edy, fiul lui Leo Iorga, este îngrijorat pentru mama lui: „Poate să își refacă viața'Edy, fiul lui Leo Iorga, este îngrijorat pentru mama lui: „Poate să își refacă viața'

Edy, fiul lui Leo Iorga, își vizitează tatăl cât de des poate, la cimitir

Deși locuiește în București, Edy, fiul cel mare al lui Leo Iorga spune că nu a ajuns în ultima perioadă nu a ajuns să își viziteze tatăl la cimitir atât de des cât și-ar fi dorit din cauza pandemiei. Soția artistului nu mai locuiește în București ajunge și mai rar la mormântul artistului pentru că nu mai locuiește în București.

„Merg destul de des la Bellu. Merg de câte ori pot. În perioada asta dintre valuri am fost destul de ocupat, dar ajung de două ori pe lună cel mai rar, iar cel mai des, aproape săptămânal. Fac cu schimbul cu fratele meu, curățăm, dăm cu mătura, schimbăm bateriile la candele. Mama merge mai rar, pentru că ea s-a retras temporar la mare (n.r. la pensiunea de la Eforie).

S-a dus astă vară la mare, să aibă grijă de vilă și nu s-a mai întors. Tatăl ei, adică bunicul nostru, a murit și a mai rămas acolo cu bunica. Slujba de pomenire în sine am făcut-o la cimitir, la Bellu, cu părintele nostru duhovnic, iar masa s-a transformat într-o donație către o mănăstire, din care au făcut pachete pentru sărmani.

Dragoș Frîncu, părintele duhovnic, și cel mai bun prieten al lui tata, a compus o melodie pe care a cântat-o la chitară, în memoria tatălui nostru. A fost un moment frumos. Din păcate, nu l-am mai visat pe tata, mi-e foarte dor de el. M-am uitat zilele astea printre poze și, culmea, am o poză de acuma aproape 20 de ani, cu el la Cimitirul Bellu”, a declarat pentru Click! Edy, fiul cel mare al artistului.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Leo Iorga, cu două ore înainte să moară

Citește și: Văduva lui Leo Iorga se mută din casa în care a locuit cu artistul: „Este șomeră de câțiva ani

Citește și: De ce nu a absolvit Feli Donose liceul, până la vârsta de 35 de ani!

Citește și: Anamaria Prodan, sărut cu un bărbat influent din sport

Edy, fiul lui Leo Iorga, se teme că mama lui va rămâne singură

Paula, soția lui Leo Iorga, locuiește mai mult la Eforie, unde are o vilă de vacanță. Nu stă singură, o are aproape pe mama sa, care este destul de în vârstă. Edy se teme că mama lui va rămâne singură pentru toată viața.

„Mama este o fire luptătoare, chiar dacă încă e afectată, încearcă să nu ne arate. I-am zis să se gândească foarte bine la ea, pentru că nu aș vrea să rămână singură.

Am avut o discuție foarte sinceră în care i-am spus că aș fi de acord cu ea, i-aș respecta decizia dacă, vreodată, s-ar pune problema să își refacă viața. Nu zice nimeni să o iei de la capăt, să iubești, să te căsătorești, dar măcar să ai o persoană lângă tine, ar ajuta mult.

Tata e de neînlocuit, clar. Mă gândesc că, la un moment dat, va muri și bunica și va rămâne complet sigură. Noi vom fi mereu pe lângă ea, dar vom avea și noi la un moment dat familii și nu știm dacă ne vom mai vedea zi de zi”, ne-a mai spus Eduard Iorga. 

Paula nu a trecut peste moartea lui Leo Iorga

 Deocamdată, Paula lasă de înțeles că nu este pregătită să își refacă viața sentimentală. Soția artistului a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, în ziua în care s-au împlinit doi ani de la dispariția artistului.

Azi e ziua lipsă din calendarul vieții mele, pentru că jumătatea sufletului meu a plecat odată cu tine, Puiul meu drag. Simt ca tu ești bine acolo unde ești și-mi doresc să fiu la fel. Iartă-mă, te rog, dar nu reușesc oricât m-aș strădui! Mă arde tare dorul de tine…

Fie ca Bunul Dumnezeu să ne pomenească în Împărăția Lui! Veșnica ta pomenire, Leo Iorga! Azi, la Bellu a ieșit soarele când am ajuns la tine la mormânt. Sigur ne așteptai să fim într-un spirit unit cu toții din nou… Sunt sentimente greu de descris…Veșnica ta pomenire, Pui drag! Dumnezeu să te pomenească în Împărăția Lui”, a scris Paula Iorga pe Facebook. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter