Ela Crăciun și-a consolidat căsnicia cu o vacanță fără copii. A aniversat 1 an de la nuntă în Valencia!

Publicat pe

Ela Crăciun a avut parte de prima sa vacanță din ultimii ani fără cei doi copii ai săi. Frumoasa vedetă TV a aniversat 1 an de la nuntă printr-un scurt concediu în Spania, alături de soțul ei.

Mai exact, în Valencia, unde, după cum declară, și-au permis, de data aceasta, să aibă un program lejer, fără nimic stabilit dinainte. Au dormit mult, au mers la plimbare la ce oră și-au dorit și s-au bucurat de clipele petrecute în doi. Astfel și-au încărcat bateriile și s-au întors în țară liniștiti și parcă mai uniți ca niciodată.

Tocmai bine pentru că, la sfârșitul acestei săptămâni vor pleca într-o nouă vacanță, de această în Grecia, alături de cei doi copii ai lor.

Citește și:

Valentina Pelinel i-a tăiat moțul lui Milan. Cristi Borcea a fost prezent la eveniment

Fotografia zilei: În China și bărbați își alăptează bebelușii la sân!

Toate vacanțele petrecute până acum au fost împreună cu cei mici. Facem totul pentru ei, zi de zi, însă, după mulți ani, am decis că ar fi bine să ne acordăm câteva zile doar nouă, să plecăm doar noi doi într-o vacanță în care să stăm liniștiți și să ne relaxăm cât de mult posibil. În urmă cu un an organizam nunta, iar acum, prima aniversare am petrecut-o în Valencia. Am luat biletele cu cinci zile înainte. Am plecat fără niciun plan, fără ghid în brațe, fără program. Ne-am propus să dormim cât de mult avem nevoie, să fim spontani, să ne bucurăm de fiecare zi. Ne-am odihnit și ne-am încărcat bateriile. Au fost trei zile care au părut o săptămână. Ne-au prins foarte bine pentru că la sfârșitul acestei săptămâni vom pleca din nou în vacanță, însă, de această dată, alături de cei mici', povestește Ela Crăciun.

În Valencia, vedeta a colindat, alături de soțul ei, străzile pitorești, s-a delectat cu preparate culinare din bucătăria locală, au admirat catedralele și clădirile istorice, însă au avut grijă să le aducă celor mici și câteva cadouri speciale.

La sfârșitul acestei săptămâni vor pleca cu toții în Lefkada, Grecia, de această dată fiind vorba de o vacanță mai agitată, alături de cei doi copii ai lor.

Ela Crăciun este prezentatoarea emisiunii „Numai de bine' și unul din cei mai cunoscuți bloggeri de parenting din România. Ela și soțul ei au doi copii, Alex (11 ani) și Alesia (6 ani).

Ela Crăciun și-a consolidat căsnicia cu o vacanță fără copii. A aniversat 1 an de la nuntă în Valencia!Ela Crăciun și-a consolidat căsnicia cu o vacanță fără copii. A aniversat 1 an de la nuntă în Valencia!

Citește și:

Rețeta de miercuri: Ela Crăciun propune limonadă cu căpșuni pentru zilele călduroase

Ela Crăciun a început dieta Oshawa. Iată ce va mânca timp de 10 zile

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter