Jennifer Aniston şi Justin Theroux au sărbătorit 2 ani de căsătorie

Publicat pe

Sunt nebuni unul după altul. Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au căsătorit în urmă cu 2 ani, iar acum sărbătoresc momentul în cel mai frumos mod.

Actorul, care va împlini 48 de ani pe 10 august, şi-a arătat dragostea pentru soţia lui publicând pe Instagram o fotografie superbă cu ei doi, în care Jennifer îl sărută tandru pe obraz.

Justin Therox şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în 2015 în cadrul unei ceremonii secrete, actriţa din „Friends' dându-şi astfel şansa unui nou mariaj după ce căsătoria sa cu Brad Pitt se terminase. A făcut se pare cea mai bună alegere, Justin fiind exact bărbatul de care avea nevoie.

🏹…❤️✌️

A post shared by @justintheroux on

Invitaţii lor credeau că merg în Bel Air la aniversare actorului, pentru a descoperi cu mare surpriză că vor asista la căsătoria prietenilor lor.

Vezi si:

Valentina Pelinel i-a taiat motul lui Milan. Cristi Borcea a fost prezent la eveniment

Afectuoşi pe covorul roşu, Jennifer şi Justin nu-şi declară prea des dragostea pe reţelele de socializare, iar această fotografie vine să infirme zvonurile de divorţ care nu i-au ocolit nici pe ei.

Însoţită doar de câteva emoticoane, printre care un arc cu săgeată şi o inimă, fotografia a primit multe comentarii, fanii dorindu-le celor doi viaţă lungă împreună.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter